Alexander Sorloth ve Majid Hosseini 'Fırtına'sı!

Alexander Sorloth ve Majid Hosseini 'Fırtına'sı!
Trabzonspor'un Crystal Palace'tan kiraladığı Norveçli golcü Alexander Sorloth, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında ikinci yarıda oyuna dahil olup attığı gol ve oynadığı futbolla herkesi mest etti. Majid Hosseini de defanstaki müdahaleleri ile Trabzonspor'u ayakta tuttu.

Bordo mavililerin iki sezon kiralık ve sonrasında performansına bağlı olarak satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Sorloth fırtına gibi bir giriş yaptı. 23 yaşındaki santrafor Mikel'in yerine ikinci yarıda oyuna dahil olurken takımını 2-0'lık yenilgiden de kurtardı. Attığı golün yanısıra oynadığı oyun, takım arkadaşlarıyla yardımlaşması ve hareketli tarzıyla taraftarları sevindirdi.

Hosseini kaldığı yerden devam
Dün oynanan Sparta Prag maçında Trabzonspor'un en iyi oyuncusu olarak değerlendirilen Majid Hosseini istikrarlı oyununu sürdürdü. Kampın büyük bir bölümünde yer almayan ve sakatlıktan yeni çıkan İranlı futbolcu yaptığı kritik müdahalelerle dikkat çekti. Özellikle ilk yarı biterken rakibin yüzde 100'lük gol şansını engelleyen genç stoper yapılan transferlere rağmen ismi yazılması gereken ilk oyuncu olması gerektirdiğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.