Ali Karimi savaşı başladı! Menajerinden flaş açıklamalar...

Ali Karimi savaşı başladı! Menajerinden flaş açıklamalar...
Bu sabah saatlerinde Hollanda ve Belçika'da menajerlik yapan Ali Dursun, Trabzonspor'un Esteghlal'de forma giyen Ali Karimi ile ilgilendiğini açıklamıştı. İranlı futbolcunun İstanbul'da bulunan menajeri Sina Ranjbaran, Gazete Damga'ya konuştu. Oyuncusunun durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı.

Transfer sezonunun tüm hızıyla sürdüğü ve artık sadece birkaç hafta kaldığı Türkiye'de birçok oyuncu ismi gündeme geliyor. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Adı geçen son futbolcu ise Ali Karimi oldu. İran liginin en önemli futbolcularından biri olarak gösterilen ve milli takım kariyeri de bulunan 26 yaşındaki orta saha için birçok takım da devrede. Muhabirimiz Burak Zihni, menajer Sina Ranjbaran ile görüşerek birçok konuda bilgi aldı.



Beş takımla temasımız var

Adı bugün transfer konusunda basında yer alan Ali Karim için konuşan Ranjbaran; "Türkiye lignde çok önemli takımlar mevcut. Şu an beş takımla temas halindeyiz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Başakşehir. Ali de kendine çok güveniyor ve burada oynamak istiyor. Katar'dan 1 ve 1.2 milyon euroluk teklifler aldık. Hollanda'dan AZ Alkmaar ve Fortuna Sittard'ın yanısıra Belçika'dan da bir takım istedi. Bana kalırsa Katar'da 1.2 milyon euro alacağına Türkiye'de 500 bin euroya oynasın. AZ 500 bin, Fortuna da 600 bin euro brüt maaş önerdi. Düşünüp en iyi tercihi yapmak istiyoruz. Benim düşüncem Majid Hosseini'nin de bulunduğu Trabzonspor'a giderse onun için iyi olur. Arkadaşı ve aynı takımda oynadılar" ifadelerini kullandı.



Ali hazır

Karimi'nin daha önce yaşadığı Hırvatistan kariyerinde çok genç ve tecrübesiz olduğunu aktaran İranlı menajer şunları söyledi; "Futbol da hayata benziyor. Günler geçtikçe insan daha da tecrübeleniyor. Hayata ve yaşananlara karşı tepkileri farklılaşıyor. Olgunlaşıyor. Ali de milli takımda 12 defa oynadı ve bu havuzun oyuncusu. Her zaman bir seçenek. Esteghlal taraftarları onu çok sevdi ama kendisini çok daha farklı ve iyi yerlerde göstermeyi hedefliyor. Güveni de tam. Hem mental hem de fizik olarak da hazır" dedi.

burak zihni ali karimi trabzonspor röportaj



İmza atmasını bekliyorlar

Oyuncusunun Türkiye'de oynamasını istediğini ifade eden Ranjbaran ilginç bir detaya dikkat çekerek; "Ali'nin Türkiye'de oynamasını isteyen birçok kişi mevcut. Hatta bazı şirketler sponsorluk teklifi dahi getirdiler. Eğer imza atarsa bu sponsorluklar hazır. Bu katkıyı da kulüplere sunacağım. Burada binlerce İranlı var. İki ülke arasında sadece futbolda değil yatırım anlamında da bir elçi olmak istiyorum." sözlerini sarf etti.



Ljajic kabul etmedi

Beşiktaş'ın elden çıkarması gündemde olan Adem Ljajic için teklif getirdiğini de anlatan Ranjbaran, Sırp futbolcunun teklifi  reddettiğini açıklayarak; "Kulüple temasımız oldu. Ljajic için resmi teklifi yönetime sundum ama Adem kabul etmedi. İstanbul'u seviyor. Çevresi ve arkadaşları burada. Öneri yüksek olmasına rağmen gitmeyi istemedi ve kaldı" diye konuştu.

ali karimi sina ranjbaran



Bruno Peres için görüşüyoruz

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Bruno Peres konusunda da iletişimde bulunduklarını belirten İranlı menajer, siyah beyazlılardan 850 bin euro gibi bir ücret talep ettiklerini ve görüşmelerin sürdrüğünü belirtti.



Rami sorunlar yüzünden ayrıldı

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Adil Rami'nin ayrılış süreci hakkında da konuşan Ranjbaran, dönemin teknik direktörü ile yaşadığı sorunlar sebebiyle kulüp ile sözleşmesini feshettiğini anlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.