Allahyar Sayyadmanesh kalmak istiyor! Elif Elmas hedefi...

Allahyar Sayyadmanesh kalmak istiyor! Elif Elmas hedefi...
Fenerbahçe'nin Esteghlal'den transfer ettiği Allahyar Sayyadmanesh, hakkında Çaykur Rizespor ya da Hatayspor'a gideceği yönündeki iddialara; "Burada mutluyum. Kulüpteki yetkililere de burada devam etmek istiyorum dedim' yanıtını verdi.

Transfer sezonunun en heyecan verici hamlelerinden biri olarak İran'ın Esteghlal takımından İstanbul'a getirilen Allahyar Sayyadmanesh'in Çaykur Rizespor veya Hatayspor'a kiralanmasının gündeme geldiği öne sürüldü. Vedat Muriqi ve Mevlüt Erdinç'ten sonra üçüncü santrafor konumuna düşen genç futbolcunun Karadeniz ekibine gideceği iddia edildi ancak yalanlama geldi. Allahyar Sayyadmanesh İran basınına yaptığı açıklamada; "Hatay veya Rize'ye gitmek yerine Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Bu konuda da kimse ile görüşmedim. Hocamız da burada bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendimi burada geliştirim Elif Elmas gibi Avrupa'ya gitme hedefim var" ifadelerini kullandı.
 


Daha iyi olacağım

İran liginde geçen sezonun en iyi çıkış yapan oyuncusu seçilmesi hakkında konuşan Allahyar Sayyadmanesh; "Beni mutlu eden ve şimdiki kulübüme daha da aidiyetli çalışmamı gerektiren bir ödül oldu. Kendi performansım kadar takım arkadaşlarımın yardımı da bunda katkı sağladı. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ve beni güvenerek oynatan hocama da. Bu durum Fenerbahçe'de daha da iyi olmamı gerektiriyor. Çünkü kendimi ispat etmeliyim" dedi.


Rüya gibiydi

İran Milli Takımı'nda gol atan en genç oyuncu olma unvanını eline geçiren Allahyar Sayyadmanesh; "Milli takımda oynamak herkesin hayalidir. Ve bunu genç bir yaşta rekorla süsleyerek büyük gurur yaşadım. Allah'a teşekkür ediyorum. İlk maçımda gol attım. Gol attığım için çok mutluyum ve bunun sürmesini umuyorum. Benim için rüya gibiydi" açıklamasında bulundu.


Hedefi Elif Elmas

18 yaşında Avrupa'da oynama fırsatı bulduğu yönündeki soruya yanıt veren Allahyar Sayyadmanesh; "Burada futbol oynamak ve kalıcı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Bunun için de kendinizi her geçen gün yenilemeli ve geliştirmelisiniz. Her yeni yaş yeni tecrübe demek. Hedefim mi? Fenerbahçe için en iyisini yapmak ve Elif Elmas gibi Avrupa'nın en iyi takımlarından birinde oynama" dedi. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.