Amsterdam siyah beyaza büründü

Amsterdam siyah beyaza büründü
Beşiktaşlı taraftarlar, Ajax maçı öncesinde Amsterdam sokaklarında tezahüratlara başladı. Siyah beyazlılar, kendilerine ayrılan 2 bin 500 kişilik yeri doldururken, stadın kalan bölümünde de binlerce Beşiktaşlı futbolsever takımlarına destek verdi.

Ajax- Beşiktaş mücadelesi öncesinde biletler günler öncesinden tükendi. Siyah- Beyazlı futbolseverler, 52 bin 500 kişilik Amsterdam Arena'da kendileri için ayrılan 2 bin 500 kişilik tribünlerin tamamını doldurdu. Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar, tezahüratlara maçtan saatler önce başladı. Binlerce Siyah- Beyazlı seyirci, Amsterdam sokaklarını tezahüratlarla inletti. Kara Kartal'a gönül vermiş olan futbolseverler, takımlarına da 90 dakika boyunca tam destek verdi. Ayrıca Beşiktaşlı seyircilere ayrılan kapasite dışında stadın birçok tribününde Siyah-Beyazlı taraftarlar yerini aldı.


Alkış aldılar

Edinilen son bilgilere göre yaklaşık 5-6 bin dolaylarında seyircinin mücadeleyi yerinden takip ettiği bilgisine ulaşıldı. Beşiktaşlı futbolseverler, mücadele sonunda ise sahadan üzgün bir şekilde ayrıldı. Ancak her şeye rağmen Siyah- Beyazlılar'ın takımlarına 90 dakika boyunca vermiş olduğu destek alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.