Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş Final Four maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş Final Four maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Euroleague'de iki Türk takımı ilk defa Dörtlü Final'e kaldı. Anadolu Efes Barcelona Lassa'yı eleyerek Fenerbahçe Doğuş'un rakibi oldu. Peki Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş Final Four maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Türk basketbolu tarihi gecelerinden birini daha yaşadı. Tarihte ilk defa iki Türk takımı Euroleague Final Four'da mücadele edecek. Ayrıca yarı finalde birbirlerine rakip olacak. Sİnan Erdem'de Barcelona Lassa'yı ağırlayan Anadolu Efes (Efes Pilsen) Katalan ekibini yenerek seriyi 3-2'ye getirdi ve adını İspanya'daki finallere yazdırdı. Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Euroleague Final Four nerede oynanacak? Euroleague Final Four'da hangi takımlar var? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman?

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin iki önemli takımını karşı karşıya getirecek olan Final Four mücadelesi 17 ya da 18 Mayıs'ta oynanacak. Finale yükselen takım 19 Mayıs'ta kupa için sahaya çıkacak.


anadolu efes fenerbahçe


Euroleague Final Four'da hangi takımlar var?

Bu akşam Anadolu Efes'in yükselmesiyle birlikte Fenerbahçe, Real Madrid ve CSKA Moskova İspanya'da mücadele edecek. Geçen sezonun iki finalisti Fenerbahçe ve Real Madrid'in bir kez daha karşılaşma ihtimali de bulunuyor. Euroleague Final Four maçları Vitoria-Gasteiz'de oynanacak.

fenerbahçe anadolu efes


Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Tarihi bir akşamın yaşanacağı Anadolu Efes - Fenerbahçe Doğuş maçı BeIN SPORTS'ta yayınlayacak. Mücadele 19.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.