Anadolu Efes’in yeni koçu kim olacak?

Anadolu Efes’in yeni koçu kim olacak?
EuroLeage’de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından başantrenör Erdem Can ile yollarını ayıran Anadolu Efes’te koç koltuğuna oturacak isim merak konusu oluyor.

Türkiye Basketbol Ligi’nde liderliğini sürdüren ancak aynı başarıyı Turkish Airlines EuroLeage’de gösteremeyen Anadolu Efes’te koç Erdem Can’ın görevine son verildi. Bir süredir Avrupa’da üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevden alınacağı konuşulan Erdem Can’a, bugün kulüpten yapılan açıklama ile teşekkür edilerek yollar ayrıldı.

Akşam “Kendime güveniyorum” dedi, sabah yollar ayrıldı

Anadolu Efes’in dün akşam Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas’a 96 - 70 mağlup olmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdem Can ayrılık dedikodularına ilişkin olarak, “Ben kendime güveniyorum” demişti.

Erdem Can maç sonu açıklamalarında; “Ben her şeyden önce kendime güveniyorum. Kim olduğumun, neler başarabileceğimin ve kapasitemin farkındayım. Ayrıca oyuncularıma ve onların kazanma isteklerine çok güveniyorum. Bizim işimizde bir şeyi hemen başaramazsınız, bu bir gerçek. Yine de bu işte maalesef insanlar her şeyden önce sonuca bakıyorlar, insanlar sonucu istiyorlar. Bu nedenle bir şekilde sonuç almak zorundasınız yoksa söylediğiniz diğer tüm şeyler boşa gidiyor.”

Yeni koç kim olacak?

Anadolu Efes başantrenörü Erdem Can’ın bugün kulüpten ayrılmasının ardından kulübün yeni koçunun kim olacağı da merak konusu olmaya başladı.

Yarın Milano ile oynayacak

Yarın Sinan Erdem Spor Salonu’nda EA7 Emporio Armani'yi konuk edecek olan Anadolu Efes’in maça yardımcı antrenörle çıkması bekleniyor.

Tüm gözler o isimde!

Öte yandan kulüpte baş antrenörlük koltuğu adayları arasında ismi en çok geçen teknik adam ise Fenerbahçe Beko ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Dimitris Itoudis oluyor.

Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından henüz başka bir takımla anlaşma sağlamayan Yunan koçun Anadolu Efes’in başantrenörü olabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.