Anders Trondsen takımına bu akşam veda ediyor! Rosenborg Sarpsborg 08 maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Anders Trondsen takımına bu akşam veda ediyor! Rosenborg Sarpsborg 08 maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Trabzonspor'un dün gece saatlerinde transferini tamamlayarak KAP'a bildirdiği Anders Trondsen, bu akşam Rosenborg ile son maçına çıkıyor. Siyah beyazlı formaya veda edecek olan Norveçli orta saha oyuncusu için bordo mavili taraftarlar da ekran başına geçecek. Peki, Rosenborg Sarpsborg 08 maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Transfer dönemine sessiz giren Trabzonspor dün akşam sessizliğini bozdu. Alexander Sörloth'un hem yakın arkadaşı hem de vatandaşı olan Anders Trondsen'i kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildiren bordo mavililerde Norveçli oyuncu şimiden merak konusu oldu. Forma giyeceği anı sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar 25 yaşındaki futbolcuyu bugün izleyebilecek. Trondsen bu akşam Roseemnorg'a Sarpsborg 08 maçı ile  veda edecek. Peki, Rosenborg Sarpsborg 08 maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Bonservisi 950 bin euro
Mesafe tanımadan attığı gollerle dikakt çeken Anders Trondsen'in transferi konusunda Rosenborg ile nihai anlaşmaya vardığını açıklayan Fırtına, sözleşme şartlarını da KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamalda şu ifadelere yer verildi;
Profesyonel futbolcu Anders Trondsen'in kulübümüze transferi konusunda, Rosenborg Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Rosenborg Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 3(Üç) taksit halinde toplam 950.000.-EUR ödenecektir.
Ayrıca, Rosenborg Kulübüne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, Rosenborg'a ödenecek tutardan sonra kalan kısmın %10'u, ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Anders Trondsen ile 4(Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

2020/21 futbol sezonu için 800.000.-EUR garanti ücret,
2021/22 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret,
2022/23 futbol sezonu için 900.000.-EUR garanti ücret,
2023/24 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.

 

Eski takımına karşı veda edecek
Trabzonspor'un yeni Norveçlisi Anders Trondsen bu akşam takımın ligde oynayacağı 13. hafta mücadelesi ile son kez formasını giyecek. Rosenborg'a transfer olduğu eski takımı Sarpsborg karşısında 3 puan arayacak olan 25 yaşındaki oyuncu ilk defa 20 Ağustos 2017 tarihinde sırtına geçirdiği formasıyla son defa 3 puan için savaşacak. Teknik Direktör Trond Henriksen kendisine şans vermesi bekleniyor.

anders trondsen

Rosenborg Sarpsborg 08 maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
İki takımı karşı karşıya getirecek olan Eliteserien mücadelesi TSi 21:30'da başlayacak. Trabzonsporlu taraftarların karşılaşmayı izleyebileceği kanallar ise aşağıda yer almaktadır.

anders trondsen

Danimarka    Eurosport Player Denmark
Finlandiya    Dplay Finland
Fransa    Eurosport Player France
Hollanda    Eurosport Player Netherlands
Norveç    Dplay Norway, Eurosport Norway
Romanya    Eurosport Player Romania
İspanya    Eurosport Player Spain
İsveç    Eurosport Player Sweden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.