Anderson Talisca hayali suya düştü

Anderson Talisca hayali suya düştü
Transfer döneminin en ilgi çeken isimlerinden biri olan Anderson Talisca'nın adı eski takımı Beşiktaş'ın yanısıra Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı. Ancak tüm girişimler ve görüşmeler sonrası üç takımın da Brezilyalı oyuncu hayali suya düştü. Yıldız futbolcu takımının Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı.

4 Ocak'ta başlayan transfer döneminde eski takımı Beşiktaş'a geri döneceği ve ücretinin Ljajic transferi karşılığında ödeneceği iddia edilen Talisca siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırmıştı. Galatasaray'da ise Belhanda'nın satışı sonrası sambacıya imza attırılması konusunda girişimlerin yapılacağı öne sürülmüştü. Trabzonspor'da da Ndiaye'nin ardından orta sahayı öldürücü bir hatta dönüştürmek adına Talisca'nın kiralanacağı uzun süre manşetlere taşındı. Ancak genç futbolcunun üç kulübe de transferi gerçekleşmedi.

Talisca Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı ve hocası kendisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Cannavaro, "Talisca bizim için önemli bir oyuncu. Ağır bir sakatlık yaşadı ama yeniden form tuttu. Yeteneklerine çok inanıyorum. Bundan sonraki dönemde de bize büyük katkısı olacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.