Anderson Talisca'nın ayrılığa niyeti yok

Anderson Talisca'nın ayrılığa niyeti yok
Son iki haftada attığı 4 golle kalitesini bir kez daha ispatlayan Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan ayrılması ihtimali Brezilyalının verdiği cevapla rafa kalktı.

Sezon başında gösteremediği performansı ligin ikinci yarısından itibaren ortaya koyan Anderson Talisca hakkındaki 'takımdan ayrılacak' iddiaları bir kez daha yalanlandı. Sambacı Beşiktaş'ta kalmak istediğini Benficalı yöneticilere bildirdi. Çin'in Yatai takımı ile gerçekleşecek olan astronomik transfer bedelli görüşme de rafa kaldırıldı.

Süper Lig'de son 2 haftada kaydettiği 4 golle Kartal'ı uçuran Anderson Talisca'nın peşindeki kuyruk bitmek bilmiyor. Çin'in Changchun Yatai takımı, Benfica ile 1 haftadır pazarlıkta. Portekiz kulübü pazarlıklar sürerken Talisca'ya da görüşünü sordu, "Ben bu yaşta Çin'e gitmem" yanıtını aldı. Brezilyalı yıldızın bu sözlerine rağmen Benfica, Yatai ile görüşmeleri sürdürdü. Portekiz ekibinin bonservis bedelini 40 milyon euro'ya çıkarmasıyla Çin kulübü geri adım atarken, Talisca'ya ikinci kez fikri soruldu. 23 yaşındaki futbolcu aynı yanıtı verdi: "Ben Beşiktaş'ta kalacağım" Bu gelişme üzerine Talisca pazarlıkları sona erdi. Başarılı futbolcunun Beşiktaş ile olan 2 yıllık kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Siyah-beyazlılar kararı sezon sonu verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.