Andrea Cambiaso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Andrea Cambiaso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
26 Mayıs 2022 Perşembe son dakika Trabzonspor haberleri... Geride kalan sezonda sol bek konusunda oldukça sorun yaşayan Trabzonspor'da yeni adımlar atılıyor. Puchacz'ı gönderen bordo mavililerde birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Marcelo ile başlayan listede Andrea Cambiaso adı da zikredilmeye başlandı. Genoa kulübünde oynayan genç oyuncu hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Andrea Cambiaso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Filip Novak sonrasında sol beke bir türlü çare bulamayan bordo mavililerde Marlon, Trondsen, İsmail Köybaşı ve stoper olmasına rağmen zaman zaman bu mevkiye kaydırılan Stefano Denswil'e verilen şanslar karşılık bulmadı. Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek adına play-off turunu geçmek zorunda olan Fırtına'nın bu mevki için çalışmaları sürüyor. Gündeme gelen ve transferi konusunda girişimlerin olduğu öne sürülen isimlerden biri de Andrea Cambiaso oldu. Genç futbolcu hakkında bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunan taraftarlar en doğru detaya ulaşmak istiyor. Peki, Andrea Cambiaso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 


Andrea Cambiaso kimdir?

Andrea Cambiaso (d. 20 Şubat 2000, Cenova) Genoa takımında oynayan futbolcudur. 20 Şubat 2022 tarihinde İtalya'nın Cenova şehrinde doğdu. Futbola da kendi şehrinin takımı olan Genoa'da başladı. Alt yapısına girdiği İtalyan ekibinde U17 ve U19 takımlarının formasını giydi. Albissola, Savona ve Alessandria'ya kiralandıktan sonra geçen sezonu da Empoli'de geçirdi. Bu sezon da Genoa formasıyla Serie A'da mücadele etti. Çıktığı 26 karşılaşmada 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 1925 dakika sahada kalan 1.83 metre boyundaki genç futbolcu iki ayağını da etkili kullanabiliyor. İtalya U21 Takımı formasını 2 kez terletti. Kariyerinde Empoli ile şampiyonluğu bulunuyor. Bugüne kadar 140 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri sarsıp 16 da gol paso verdi. Çok yönlü bir yapısı olan Cambiası görev verilmesi halinde orta saha, sağ bek ve sol kanatta da oynayabildiği görülüyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro.


Andrea Cambiaso Trabzonspor



Abdullah Avcı istiyor

Trabzonspor'un deneyimli hocası Abdullah Avcı, gelecek sezon transfer çalışmaları için raporunu yönetime iletti. Geçen sezon 1997 ve sonrası doğumlu sol bek ihtiyacı yüzünden Puchacz'ı transfer eden Trabzonspor, o bölgenin daha da iyi olmasını hedefliyor. Tymoteusz Puchacz geçtiğimiz sezon 20 maçta süre aldı ve 2 asist ile oynadı. Daha önce Başakşehir ile Süper Lig'de şampiyon olmaya çok yaklaşan Abdullah Avcı, bu hayalini Trabzonspor ile gerçekleştirdi. Avcı'nın yeni hedefi, Trabzonspor forması ile 3 kulvarda başarılı olmak. Abdullah Avcı, 3 kulvarda başarı için rotasyonu bol, rekabetçi bir kadro kurmayı hedefliyor. Genç ve dinamik isimleri transfer edecek olan Trabzonspor'da ilk hedef İtalya'da forma giyen sol beki transfer etmek. Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre, teknik direktör Abdullah Avcı, İtalya Serie A'da küme düşen Genoa'nın sol beki Andrea Cambiaso'yu istediğini yönetime bildirdi. Küme düşen Genoa'nın 2000 doğumlu sol beki Andrea Cambiaso'yu istediğini Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan istedi. Genoa küme düşmesine rağmen 1 gol ve 4 asistle elinden geleni yapan 22 yaşındaki genç oyuncunun Serie A'da pek çok talibi var. Cambiaso'nun öncelikle Trabzonspor'da oynamayı istemesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi faktörü kullanılacak ve genç isim ikna edilmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.