Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 28. hafta kritik bir maçla açılıyor. Şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan ve Trabzonspor ile aynı puana sahip İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, deplasmanda Ankaragücü karşısında 3 puan arıyor. Turuncu lacivertliler haftayı puansız kapatmak isterken ev sahibi ekip ise sürpriz yapmak amacında. Zorlu müsabaka taraftarlar tarafından ilgiyle izlenecek. MKE Ankaragücü Başakşehir maçı izle ve beIN SPORTS 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Başakşehir, 28. haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü'ne konuk oluyor. Trabzonspor ile birlikte 56 puanla lig tablosunun zirvesinde yer alan İstanbul ekibinde tek hedef galibiyet. Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri de sahadan galip ayrılarak kalan 6 haftaya moralli girmek ve lgide kalabileceklerini göstermek istiyor. Kıran kırana bir maç beklenen müsabakada alınacak her sonuç hem şampiyonluk yarışını hem de küme düşme hattındaki takımları da yakından ilgikendirecek. MKE Ankaragücü Başakşehir maçı izle ve  beIN SPORTS 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 



MKE Ankaragücü Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

mke ankaragücü
 


MKE Ankaragücü Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Lig tarihinde Başakşehir'i konuk ettiği ilk maçı kazanan Ankaragücü (Eylül 2007'de 1-0), daha sonraki beş karşılaşmada galip gelemedi (3B 2M).
Başakşehir'in 2011/12 sezonundan bu yana Süper Lig'de oynadığı her maçta mağlup ettiği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Ankaragücü (5/5).
Mustafa Reşit Akçay göreve geldikten sonra evinde oynadığı dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Ankaragücü (1B 1M), sezonun ilk dokuz iç saha karşılaşmasından sadece bir galibiyet çıkarabilmişti (3B 5M).
Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçın hiçbirinde iki gol yemeyen Başakşehir (toplam 5), kalesinde iki gol gördüğü son karşılaşmada Fenerbahçe'ye mağlup oldu (0-2).
İstanbul takımlarını konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Ankaragücü (2G 3B), son yenilgisini geçen sezon Başakşehir'den aldı (0-1).
Ankaragücü, Süper Lig tarihinde 27'nci haftalar sonunda bu sezondan (5) daha az galibiyet aldığı tek sezonda ligden düşmüştü (2011/12'de 2 galibiyet).
Bu sezon Süper Lig maçlarında en kısa süre geride oynayan takım olan Başakşehir (109 dakika), ligde sekiz haftadır skor dezavantajına yakalanmıyor.
Devre arasında Ankaragücü forması giymeye başlayan Gerson Rodrigues, Süper Lig'de çıktığı dört iç saha maçının üçünde gol atmayı başardı (toplam 3 gol).
Başakşehir forması giyen Edin Visca, Süper Lig'de çıktığı son üç deplasman maçında birer gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Demba Ba (6 gol & 4 asist), Başakşehir'in son iki deplasman maçında attığı dört golün tamamında pay sahibiydi (2 gol & 2 asist).

Başakşehir


MKE Ankaragücü Başakşehir muhtemel kadrolar

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Faty, Pazdan, Atila Turan, Lukasik, Pinto, Scarione, Lobzhanidze, Michalak, Rodrigues

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan, Mahmut, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.