Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftası zorlu bir karşılaşmaya sahne olacak. MKE Ankaragücü evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Mücadele binlerce taraftar tarafından tribünde ve televizyon başında izlenecek. Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı yayın izleme seçenekleri haberimizde.

Milli ara öncesinde Alanyaspor'u 2-0 yenerek hem toparlanan hem de kötü gidişe dur diyen Beşiktaş, istediği başlangıcı yapamayan Ankaragücü'ne konuk oluyor. Ankara'da kritik bir mücadeleye çıkacak olan siyah beyazlılar 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Sarı lacivertliler de güçlü rakibini mağlup ederek hem sürprize imza atmak hem de moral bulmak istiyor. Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı yayın izleme seçenekleri bu sayfada.


 

Ankaragücü Beşiktaş beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Ankragücü Beşiktaş maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


122. maç

Ankaragücü ile Beşiktaş bu akşam tarihlerinde 122. kez karşı karşıya gelecek. İki ekibin daha önce oynadığı 121 maçta Beşiktaş'ın büyük üstünlüğü bulunuyor. Siyah beyazlılar 83 kez galip gelirken Ankaragücü 12 kez rakibini yenmeyi başardı. 26 karşılaşma berabere sona erdi. Sarı lacivertlilerin ev sahibi olduğu karşılaşmalarda ise Ankaragücü 10, Beşiktaş 30 galibiyet aldı. İki takım 19 kez berabere kaldı.


Ankaragücü galip gelemedi

İki ekibin 1'i Türkiye Kupası olmak üzere oynadıkları son 5 maçta Beşiktaş rakibine yenilmedi. Siyah beyazlılar, sarı lacivertlilere karşı ezici üstünlüğünü bu 90 dakikalarda da gösterdi.


Beşiktaş'tan kötü başlangıç

8'inci haftası oynanan Spor Toto Süper Lig'de 8 puan toplayan Beşiktaş, istediği performansı henüz ortaya koyamadı. Sivasspor ve Gaziantep'ten 3 gollü mağlubiyetler alan siyah beyazlılar, Trabzonspor'a da 4-1 yenişdi. Göztepe'yi 3-0, Alanyaspor'u da 2-0 yenen Abdullah Avcı'nın öğrencileri, Rizespor ve Başakşehir ile de 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.