Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
İlk yarının son haftasında zorlu bir karşılaşma spor severleri bekliyor. Kötü bir dönemden geçen Ankaragücü'nün konuğu geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında bozguna uğrayan Denizlispor. İki takım karşılaşması binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenmek isteniyor. MKE Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

İlk yarının son haftasında zorlu bir karşılaşma spor severleri bekliyor. Kötü bir dönemden geçen Ankaragücü'nün konuğu geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında bozguna uğrayan Denizlispor. İki takım karşılaşması binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenmek isteniyor. MKE Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde. Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı Bu sayfada.
 

MKE Ankaragücü Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

mke ankaragücü
 


MKE Ankaragücü Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig tarihinde Denizlispor'u konuk ettiği 19 maçın 18'inde gol atan Ankaragücü, rakibine sadece Aralık 1986'da mağlup oldu (11G 7B).
Ankaragücü ile oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanamayan Denizlispor (3B 3M), Mart 2007'den (1-0) bu yana rakibini mağlup edemiyor.
Süper Lig'in son sekiz haftasında sadece iki puan toplayabilen Ankaragücü (2B 6M), bu puanları son iki karşılaşmada aldı.
Süper Lig'de oynadığı son beş maçın sadece birini kaybeden Denizlispor (3G 1B), tek yenilgisini geçen hafta Alanyaspor'dan aldı (1-5).
Bu sezon deplasmanda topladığı puan ile evinde topladığı puan arasında pozitif anlamda en fazla fark olan takım Denizlispor (14/7).
Ankaragücü bu sezon skor olarak geri düştüğü 11 Süper Lig maçından sadece iki puan çıkarabildi (2B 9M). Denizlispor ise öne geçtiği altı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Ankaragücü formasıyla çıktığı son iki Süper Lig maçında iki gol kaydeden Stelios Kitsiou, daha önceki 27 karşılaşmada gol sevinci yaşayamamıştı.
Hugo Rodallega, Süper Lig kariyerinde Ankaragücü ile karşılaştığı iki maçta birer gol attı.
Bu sezon Denizlispor formasıyla Süper Lig'de beş asist yapan Ismail Aissati, daha önceki 45 karşılaşmada dört gole katkı sağlamıştı (3 gol & 1 asist).
Teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü ile karşılaştığı 10 maçın sadece birini kaybeden Mehmet Özdilek (6G 3B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (Ankaragücü 2-1 BB Erzurumspor).

Denizlispor


MKE Ankaragücü Denizlispor muhtemel kadrolar

MKE Ankaragücü: Korcan Çelikay, Stelios Kitsiou, Michal Pazdan, Alihan Kubalas, Tiago Pinto, Miguel Canteros, Sedat Ağçay, Ricardo Faty, Cebrail Karayel, Wilfried Moke, İlhan Parlak

Denizlispor: Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Cristian Sapunaru, Sedat Şahintürk(Oğuz Yılmaz), Radoslaw Murawski, Issac Sackey(İsmail Aissati), Olcay Şahan, Hadi Sacko, Modou Barrow, Hugo Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.