Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinde son iki haftayı 5 puan kayıpla geçen Fenerbahçe, Ankara'da Ankaragücü'ne konuk oluyor. Başkentte 3 puan mücadelesi verecek olan sarı lacivertlilerin tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak. MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle

Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinde son iki haftayı 5 puan kayıpla geçen Fenerbahçe, Ankara'da Ankaragücü'ne konuk oluyor. Başkentte 3 puan mücadelesi verecek olan sarı lacivertlilerin tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak. MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

mke ankaragücü
 


MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Ankaragücü (3B 4M), tek galibiyetini Aralık 2010'da aldı (2-1).
Ankaragücü deplasmanında çıktığı son üç Süper Lig maçında 5 puan kaybeden Fenerbahçe (1G 1B 1M), daha önceki beş karşılaşmada dört puan bırakmıştı (3G 2B).
Süper Lig'de oynadığı son 15 maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (6B 8M), tek galibiyetini geçen hafta Yeni Malatyaspor'u yenerek aldı. Ankara ekibinin bu sezon Süper Lig'de üst üste iki galibiyeti bulunmuyor.
Son iki Süper Lig karşılaşmasını kazanamayan Fenerbahçe (1G 1B), bu sezon üç maçlık galibiyet hasreti yaşamadı.
2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla net gol pozisyonuna giren (74) ve gol beklentisi (49.39 xG) yakalayan takım Fenerbahçe. Ankaragücü ise bu iki alanda da ligin son sırasında yer alıyor (28 & 23.04 xG).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım Ankaragücü (9). Fenerbahçe ise Alanyaspor'un (29) ardından rakip kaleye kafayla en fazla isabetli şut gönderen iki ekipten biri (23; Denizlispor ile birlikte).
Ankaragücü'nün yeni transferi Gerson Rodrigues, yeni takımıyla çıktığı ilk iki Süper Lig maçında birer gol katkısı yaptı (1 gol & 1 asist).
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son altı gol Max Kruse (4) ve Vedat Muriqi'den (2) geldi.
Son dört Süper Lig maçında birer gol kaydeden Max Kruse, daha önceki 12 karşılaşmada rakip fileleri sadece iki kez havalandırabilmişti.
Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü deplasmanına çıktığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanırken (1B 1M); yaşadığı iki puan kaybı ilk ve son karşılaşmalarda geldi.



Fenerbahçe


MKE Ankaragücü Fenerbahçe muhtemel kadrolar

MKE Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Alihan, Pinto, Lukasik, Scarione, Lobzhanidze, Gerson Rodrigues, İlhan, Orgill

Fenerbahçe: Altay, Isla, Serdar, Rami, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Dirar, Kruse, Deniz, Muriqi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.