Ankaragücü Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Ankaragücü Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'in iki güçlü ekibi bugün başkentte karşılaşıyor. Ankaragücü evinde Göztepe'yi ağırlıyor. İki takım karşılaşması binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenmek isteniyor. MKE Ankaragücü Göztepe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Son galibiyetini eylül ayının sonundaki Ankara derbisinde Gençlerbirliği'ne karşı alan Ankaragücü bugün Eryaman Stadyumu'nda İzmir temsilcisi Göztepe'yi ağırlıyor. Sarı kırmızılılar İlhan Palut yönetimindeki çıkışını Ankara'da da sürdürmek ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. 7 Aralık 2019 Cumartesi günü oynanacak mücadelenin sonucu da merakla bekleniyor. Ankaragücü Göztepe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

 

MKE Ankaragücü Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

mke ankaragücü
 


MKE Ankaragücü Göztepe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Ankaragücü ile Göztepe arasında oynanan son 13 Süper Lig maçı berabere bitmezken, galibiyet sayılarında İzmir ekibinin 8-5'lik üstünlüğü bulunuyor.
Ankaragücü deplasmanında çıktığı son yedi Süper Lig maçının dördünü kazanan Göztepe (3M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 13 karşılaşmanın toplamında alabilmişti.
Son beş iç saha maçının sadece birini kazanabilen Ankaragücü (1B 3M), bu karşılaşmaların üçünde gol sevinci yaşayamadı.
Deplasmanda çıktığı son iki maçı gol yemeden kazanan Göztepe, daha uzun bir seriyi en son Ekim-Kasım 1966'da yakalamıştı (dört maç).
Süper Lig'in son beş haftasında puan alamayan tek takım olan Ankaragücü, aynı zamanda bu süreçte en fazla gol yiyen iki ekipten biri (14; Kayserispor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol atan iki takımdan biri Göztepe (6; Yeni Malatyaspor ile birlikte).
Süper Lig'de şu ana kadar en az net gol pozisyonuna giren (14) ve en düşük gol beklentisi yakalayan (12.59 xG) takım Ankaragücü.
Ankaragücü'nün Süper Lig'de attığı son iki gole doğrudan katkı sağlayan Aydın Karabulut (1 gol & 1 asist), daha önceki 14 karşılaşmada bir gol katkısı yapabilmişti (1 asist).
Son iki Süper Lig maçında da fileleri havalandıran Andre Castro, daha önce forma giydiği 52 karşılaşmada sadece bir gol alabilmişti.
Bu sezon Göztepe formasıyla ligde en fazla gol atan oyuncu olan Alpaslan Öztürk (3), şu ana kadar hiçbir Süper Lig sezonunda dört gol kaydetmedi.

göztepe


MKE Ankaragücü Göztepe muhtemel kadrolar

Ankaragücü: Korcan, Cebrail, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Moke, Kitsiou, Canteros, Hasan, Orgil

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Soner, Castro, Halil, Napoleoni, Serdar, Jerome

Ev sahibi ekipte Oscar Scarione'nin sakatlığı sürüyor. Konuk Göztepe'de ise sakatlığı bulunan Poko dışında eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.