Ankaragücü - Kayserispor Süper Lig maçı beIN SPORTS 2

Ankaragücü - Kayserispor Süper Lig maçı beIN SPORTS 2
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftası iki İç Anadolu ekibinin karşılaşmasına sahne olacak. Ankaragücü evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Mücadele saat 19.15'ten itibaren beINSPORTS 1'den canlı izlenebilecek.

Yeni sezona puan kaybıyla başlayan iki takım bu akşam Ankara'da karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanında iki puan bırakan Ankaragücü evinde, Rizespor'a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Kayserispor'u ağırlıyor. Zorlu mücadele öncesinde karşılaşmayı izlemek isteyen  taraftarlar da yayın bilgilerini merak ediyor ve araştırıyor. Kritik maç saat 19.15'te başlayacak ve beINSPORTS 2'den canlı izlenebilecek.

 

Ankaragücü - Kayserispor beIN SPORTS 2 maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Ankaragücü - Kayserispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 

Ankaragücü - Kayserispor muhtemel kadrolar


Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Pazdan, Kulusic, Mehmet Sak, Sedat, Canteros, Moke, Aydın, İlhan, Orgill

Kayserispor: Lung, Atila, Abdennour, Paulain, Lopes, Mensah, Djedje, Ziya, Rienstra, Henrique, Umut
 

Düdük Ali Şansalan'da

Mücadelede Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise İlker Takpak ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Sinan Dereci görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.