Antalyaspor Ankaragücü maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Antalyaspor Ankaragücü maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'in 16'ıncı haftası önemli bir mücadele ile açılıyor. Son haftaların iki formsuz takımı yeni bir sayfa açmak için kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de merak ediliyor. Antalyaspor Ankaragücü maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'in 16'ıncı haftanın perdesi Antalya'da açılıyor. Uzun süredir kötü bir süreçten geçen iki takımın da amacı hanesine 3 puan yazdırıp ligin ilk yarısındaki son haftaya moralli girmek. Antalyaspor Ankaragücü maçı canlı izle ve Bein Sports 1 izle linki haberimizde. Ayrıca Antalyaspor Ankaragücü maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 


Antalyaspor Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Antalyaspor Ankaragücü maçı saat 20:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor


Antalyaspor Ankaragücü maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Antalyaspor Ankaragücü maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.



Antalyaspor Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Ankaragücü ile oynadığı son 10 Süper Lig maçında da gol atan ve bu karşılaşmaların sadece birini kaybeden Antalyaspor (7G 2B), tek yenilgisini geçen sezon bu statta aldı (2-4).
Antalyaspor deplasmanında çıktığı son beş maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (1B 3M), tek galibiyetini son karşılaşmada aldı. Ankara ekibi, rakibini Mayıs 2007'den bu yana dış sahada üst üste iki kez mağlup edemiyor.
Süper Lig'de sekiz maçtır kazanamayan Antalyaspor (2B 6M), aynı sezon içinde daha uzun bir galibiyet hasretini en son ligden düştüğü 2013/14'te yaşamıştı (14 maç).
Deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçında da en az ikişer gol yiyen Ankaragücü, bu süreçte tek puanını Galatasaray'dan aldı (1B 5M).
Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Antalyaspor (14). Ankaragücü (4) ise Denizlispor'un (2) ardından ilk 45 dakikalarında en az gol bulan ekip.
Süper Lig'de şu ana kadar kalesine en fazla şut gelen takım olan Ankaragücü (102). Antalyaspor ise bu sezon gol çevirme yüzdesi en düşük ekip konumunda (%7.8).
Antalyaspor'un bu sezon iç sahada attığı sekiz gol de farklı oyunculardan gelirken; kırmızı beyazlılar adına iki ya da daha fazla gol katkısı yapan sadece iki oyuncu var: Serdar Özkan (1 gol & 1 asist) ve Gustavo Blanco (1 gol & 2 asist).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla pas arası yapan oyuncu, Antalyaspor sağ beki Nazım Sangare (32).
Ankaragücü forması giyen Dever Orgill'in Süper Lig kariyerinde yaptığı tek hat-trick Antalyaspor karşısında geldi (Mart 2019).
Ankaragücü forveti İlhan Parlak, bu sezon takımının Süper Lig'de attığı 11 golün %55'ine doğrudan katkı sağladı (5 gol & 1 asist).
 

ANKARAGÜCÜ
 


Antalyaspor Ankaragücü muhtemel 11'leri

Antalyaspor: Ferhat, Eren, Angelo, Celutska, Sangare, Charles, Doğukan, Hakan, Fredy, Amilton, Chahechouhe

MKE Ankaragücü: Korcan, Pinto, Pazdan, Kulusic, Alihan, Cebrail, İlhan, Faty, Sedat, Kitsiou, Alper Önal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.