Antalyaspor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Antalyaspor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'un rakibi Gençlerbirliği. İki takım arasındaki mücadele büyük bir ilgiyle izlenmek isteniyor. Karşılaşmayı canlı yayınlayacak olan Bein Sports 1 kanalını izleme linki haberimizde yer alıyor.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Spor Toto Süper Lig'de kritik bir mücadele daha futbol severleri bekliyor. Binlerce taraftarın tribünde ve televizyon başında izleyecğei mücadelenin sonucu da merakla bekleniyor. Son iki maçını kazanan Akdeniz ekibi, henüz puanla tanışamayan Gençlerbirliği ile Antalya'da kozlarını paylaşacak. Antalyaspor Gençlerbirliği maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri bu sayfada bulunuyor.
 


Antalyaspor Gençlerbirliği beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Antalyaspor Gençlerbirliği maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

ondrej celustka


Antalyaspor önde

İki takım arasında 1970'ten itibaren oynanan 59 maçta Antalyaspor üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı beyazlılar 23 kez galip gelirken Alkaralar 17 kere kazanma başarısı gösterdi. 19 karşılaşma da berabere tamamlandı. Antalyaspor ev sahibi olarak oynadığı maçlarda da rakibi karşısında 14-4 önde.


stephane sessegnon


Gençlerbirliği galip gelemedi

İki takımın arasında oynanan son 4 lig maçında Gençlerbirliği'nin galibiyeti bulunmuyor. Antalyaspor rakibini 1-0'lık sonuçlarla yenerken diğer iki mücadele 1-1'lik eşitliklerle sona erdi.

 


5 maçta 1 yenilgi

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son beş maçta sadece bir yenilgi alan Antalyaspor, Konyaspor ve Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı, Yeni Malatyaspor'u 3-0, Fenerbahçe'yi ise deplasmanda 1-0 yendi. Bu süreçte Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldu.


3 puan alamadı

Yeni bir yapılanma ile yeni sezona başlayan Gençlerbirliği henüz 3 puanla tanışamadı. İlk hafta Rizespor'a 1-0 yenilen Alkaralar, Gaziantep FK'ya 4-1, Başakşehir'e 2-1, MKE Ankaragücü'ne de 2-1 yenildi. Başkent ekibi iki beraberliğini Trabzonspor ve Galatasaray'dan alırken, Alanyaspor ile de yenişemeyerek sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.