Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de gün ortası Antalya'da devam ediyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve son maçında Trabzonspor'a yenilen MKE Ankaragücü, eylül ayında aldığı galibiyetin ardından 3 puana hasret olan Antalyaspor deplasmanında. Sarı lacivertliler taraftarlarına umut vermek üzere çıkacağı sahadan puan ya da puanlarla evine dönmek isterken kırmızı beyazlılar ise tehlikeli hattan kurtulmak amacında. İki ekibin oynayacağı mücadele taraftarları da ekran başına kilitleyecek. Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle

Süper Lig'de gün ortası Antalya'da devam ediyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve son maçında Trabzonspor'a yenilen MKE Ankaragücü, eylül ayında aldığı galibiyetin ardından 3 puana hasret olan Antalyaspor deplasmanında. Sarı lacivertliler taraftarlarına umut vermek üzere çıkacağı sahadan puan ya da puanlarla evine dönmek isterken kırmızı beyazlılar ise tehlikeli hattan kurtulmak amacında. İki ekibin oynayacağı mücadele taraftarları da ekran başına kilitleyecek. Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde yer alıyor.


 


Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı öncesi OPTA verileri

Antalyaspor, Süper Lig'de Ankaragücü ile oynadığı son yedi maçın beşini kazandı (1B 1M) ancak, iki puan kaybını da rakibini konuk ettiği son iki karşılaşamda yaşadı (Mart 2019'da 2-4 & Aralık 2019'da 2-2).
Antalyaspor'a konuk olduğu son altı Süper Lig maçının birini kazanabilen Ankaragücü (2B 3M), daha önceki altı karşılaşmanın dördünden galip ayrılmıştı (2B).
Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Antalyaspor, üst üste üç yenilgiyi en son Mart 2019'da almış ve o serinin son karşılaşmasında Ankaragücü'ne mağlup olmuştu (2-4).
Bu sezon oynadığı sekiz Süper Lig maçını da kazanamayan ve galibiyetsiz tek Süper Lig takımı olan Ankaragücü (2B 6M), son galibiyetini 2019/20'nin son haftasında deplasmanda almıştı (1-0 vs Denizlispor).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla maçın açılış golünü yiyen takım olan Antalyaspor (7), bu karşılaşmalardan galibiyet çıkaramadı (3B 4M). Ankaragücü ise ilk golünü attığı iki karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda en fazla kırmızı kart gören takım olan Antalyaspor (6), 2019/20'nin tamamında aynı sayıda kırmızı kart görmüştü.
Süper Lig'in geride kalan bölümünde kalesine gelen isabetli şutlar en yüksek yüzdeyle gole dönüşen takım Ankaragücü (%45; 15/33).
Bu sezon Süper Lig'de Antalyaspor formasıyla en fazla gol atan isim olan Veysel Sarı (3), çektği beş isabetli şutun üçünü gole çevirdi. Akdeniz ekibi adına daha fazla isabetli şuta sahip tek isim ise Lukas Podolski (6).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda çıktığı sekiz maçta üç asist yapan Amilton, 2019/20'de Antalyaspor formasıyla oynadığı 24 karşılaşmada aynı sayıda gol pası verebilmişti.
Ankaragücü'nün Süper Lig'de Antalyaspor'a attığı son üç golde de Stelios Kitsiou'nun doğrudan katkısı var (1 gol & 2 asist).



 

Antalyaspor MKE Ankaragücü muhtemel kadrolar

  • Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Ersan, Kudryashov, Nuri Şahin, Ufuk Akyol, Fredy, Amilyon, Podolski, Jahovic.

  • MKE Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Pazdan, Sarlija, Tiago Pinto, Atakan Çankaya, Alper Potuk, Orkan Çınar, Lobzhanidze, Voca, Börven.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.