Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de pazar günü Akdeniz semalarında devam ediyor. Antalyaspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binler tribünden milyonlar ekran başından izleyecek. Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla döndükten sonra adeta kontak kapatan Antalyaspor o günden bu yana kazanamıyor. Teknik direktör değişikliğine giden ve Tomas ile yeni bir maceraya başlayan kırmızı beyazlıların bugün güçlü bir rakibi var. Hırvat antrenör ve öğrencileri Trabzonspor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan yediği son dakika golü ile yara alan Fırtına, Akdeniz'den galibiyetle ayrılarak moral bulmak amacında. Yönetim ve taraftar da futbolcuları motive edebilmek adına her şeyi yaptı. Artık söz futbolcularda. Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Antalyaspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Trabzonspor
 


Antalyaspor Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının birinden puan alabilen Antalyaspor (1B 4M), bu süreçte kalesinde 13 gol gördü ve sadece üç gol atabildi.
Antalyaspor'a konuk olduğu son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (3G 1B), Mayıs 2016'dan bu yana rakibine dış sahada mağlup olmuyor. 2015/16 sezonundaki 7-0'lık maç, bordo mavikili kulübün lig tarihinde aldığı en farklı yenilgiydi.
Evinde üç maçtır galip gelemeyen ve kalesinde dokuz gol gören Antalyaspor (1B 2M), daha önceki sekiz iç saha karşılaşmasının toplamında altı gol yemişti.
Deplasmanda oynadığı son 17 Süper Lig maçında da gol atan Trabzonspor, ligde devam eden en uzun serinin sahibi (7G 8B 2M).
Süper Lig'in ilk 13 haftasında en fazla maçta açılış golünü atan takım olan Trabzonspor (10), aynı zamanda öne geçtiği karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden ekip (11).
Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerin en büyük bölümünü penaltıdan bulan ekip Antalyaspor (%25; 3/12). Trabzonspor ise şu ana kadar sadece bir penaltı golü yedi.
Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı maçların 46 ile 60'ıncı dakikaları arasında altı gol yedi ve bu alanda ligin en yüksek sayısına sahip ekip konumunda.
Antalyaspor'un iç sahada attığı son dört gol de maçların ikinci yarılarında gelirken; bu gollerin ikisinde asisti yapan oyuncu Gustavo Blanco'ydu.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Alexander Sörloth (12; 8 gol & 4 asist), bu katkıların %58'ini deplasman maçlarında yaptı (4 gol & 3 asist).
Süper Lig'in ilk 13 haftasında rakiplerine en fazla çalım atan oyuncu Anthony Nwakaeme (44), rakiplerinden en fazla çalım yiyen isim ise Jose Sosa (35).

trabzonspor

 

Antalyaspor - Trabzonspor maçı ilk 11'ler

Antalyaspor:  Ferhat, Nazım, Celustka, Diego Angelo, Tarık, Ufuk, Doğukan, Hakan, Chahechouhe, Mukairu, Blanco

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet, Hosseini, Mikel, Ekuban, Sturridge, Nwakaeme, Sörloth.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.