Anthony Nwakaeme Trabzonspor yolunda! Anthony Nwakaeme kimdir, golleri ve istatistikleri

Anthony Nwakaeme Trabzonspor yolunda! Anthony Nwakaeme kimdir, golleri ve istatistikleri
Trabzonspor uzun süredir arayışta olduğu santraforunu buldu. Bordo mavililer Hapoel Beer Sheva'nın golcüsü Anthony Nwakaeme'yı İstanbul'a davet etti. Nijeryalı futbolcunun bugün Türkiye'ye gelerek imza atması bekleniyor.

Karadeniz Fırtınası bir transferi daha bitirmek üzere. Morteza Pouraliganji'de artık saatleri sayan Trabzonspor, İsrail ekiplerinden Hapoel Beer Sheva'nın golcü futbolcusu Anthony Nwakaeme ile de görüşmelerini sürdüryor. Nijeryalı futbolcu ile artık son kez masaya oturacak olan yönetim bu akşam itibariyle anlaşma sağlamak ve tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Peki Anthony Nwakaeme kimdir? Anthony Nwakaeme Transfermarkt bilgileri ve kariyeri haberimizde.

Anthony Nwakaeme kimdir?
Nijerya'nın başkenti Lagos'ta 21 Mart 1989 tarihinde dünyaya gelen Anthony Nwakaeme, futbol kariyerine Universitatea Cluj'da başladı. Bu kulüpten daha sonra ilk olarak A. Turda ardından da Petrolul Ploiesti'ye kiralanan 29 yaşındaki futbolcunun yeni adresi Hapoel Raanana oldu. Burada oynadıktan iki sezon sonra İsrail'in en önemli kulüplerinden Hapoel Beer Sheva'ya transfer olan Afrikalı oyuncu çıktığı 118 maçta 42 gol atıp 23 asist yaptı.

Transfermarkt verilerine göre Anthony Nwakaeme'nin piyasa değeri 1.5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.