Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı? Takımda yer almama sebebi belli oldu

Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı? Takımda yer almama sebebi belli oldu
 DAMGA Editörü
Devre arası transfer gündemi bir hayli yoğun olan Trabzonspor'da gözler Anthony Nwakaeme'ye çevrildi. Nijeryalı futbolcunun takımında da kadroya girmemesi iddiaların alevlenmesini sağlamıştı. Peki, Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Gaziantep FK deplasmanında aldığı 3 gollü galibiyetle morali yerine gelen Trabzonspor, Süper Lig'de İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Bordo mavililerde devre arasına kısa süre kala gerçekleşecek transfer harekatı için de kollar sıvandı. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda alınacak futbolculardan gündemi en çok meşgul eden ise Anthony Nwakaeme. Nijeryalı yıldızın geri dönüş ihtimali dahi herkesi heyecanlandırıyor ancak kendisi bir süredir takımdan uzak kaldı. Peki, Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı? Takımda yer almama sebebi haberimizde.

Doğan'dan açıklama

Geçtiğimiz ay Trabzonsporlu taraftarların bir etkinliğine katılan Başkan Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada, Nwakaeme'nin geri dönüş ihtimali üzerine açık kapı bırakarak yanıt vermişti. Abdullah Avcı ve kendisinin Nwakaeme ile görüştüğünü söyleyen Doğan, "Sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelerin ardından gözler bir anda ocak ayına çevrildi.

image-1961376.jpg
Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Bonservis ödenmesi gerekiyor

Trabzonspor her ne kadar hevesli de olsa Nwakaeme'yi kadrosuna katabilmek için kulübüne bonservis ödemek zorunda. Ayrıca maaşını da yine belirli bir seviyenin üzerinde vermeli. Diğer yandan haziran ayında sona eren kontratının ardından bonservissiz gelme ihtimali var. Eğer hazirana kalırsa herhangi bir bedel ödenmeden imza atılabilir. Ancak bu transfer ocak ayında gerçekleşecekse kulübüyle sözleşmesini feshetmek zorunda.

image-6012856.jpg
Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı?

6 gol katkısı var

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra bu sene Al Fayha'da 2'inci sezonunu geçiren Nijeryalı sol kanat oyuncusu, çıktığı 16 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Çoğunlukla forvet bölgesinde konumlanan deneyimli yıldız, bin 202 dakika sahada kaldı.

nwakaeme-trabzonspor.jpg
Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Bir süre sahalardan uzak kalacak

Nwakaeme'nin aralık ayından itibaren forma giymemesi transfer iddialarını güçlendirdi. Ancak şu ana kadar somut bir gelişme yok. Oynamama sebebi ise sakatlık. Kulübünden de yapılan açıklamada 2 ila 3 hafta sahalardan uzak kalacağı duyuruldu. 8 Aralık'ta yayımlanan açıklamanın ardından Afrikalı hücumcunun önümüzdeki hafta veya ocak ayından itibaren takımdaki yerini alması bekleniyor.

239838928.jpg
Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Takımın yıldızlarından biri

Anthony Nwakaeme her ne kadar sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalsa da takımın yıldızları arasında yer alıyor. Maçlarda yer almamasının tek sebebi bu. Eski Galatasaraylı ve vatandaşı Onyekuru ile birlikte takımının formasını terletiyor. Hem teknik heyet hem de yönetim kendisinden oldukça memnun. Antrenmanlarını aksatmıyor. Zaman zaman ise Vuk Rasovic'in rotasyon isteği nedeniyle süresi azalabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.