Anthony Nwakaeme'ye Arap talip!

Anthony Nwakaeme'ye Arap talip!
Trabzonspor'a geldiği günden bu yana gösterdiği performansla önemli katkılar sunan Anthony Nwakaeme'ye Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Nijeryalı futbolcunun Al Hilal tarafından takibe alındığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon başında Hapoel Beer Sheva'da 1.1 milyon euroya transfer edilen Anthony Nwakaeme, bordo mavililerin iki sezonluk başarısında önemli bir paya sahip. Daha önce Çin'den alınan tekliflere ret yanıtı verilen Nijeryalı için de Al Hilal'ın devrede olduğu iddia edildi. Suudi basınında yer alan habere göre koronavirüs sebebiyle ertelenen ligde lider konumda bulunan mavi beyazlıların önemli bir bonservis bedelini de gözden çıkardığı öğrenildi.

Yönetim Afrikalı futbolcunun daha önce 4 milyon euro olan serbest kalma bedelini 6 milyon euroya çıkarmıştı. Riyadh ekibinin bu ücreti ödemeye hazır oldukları dile getirildi. Fırtına’nın en önemli hücum silahlarından biri olan Nwakaeme, teknik direktör Hüseyin Çimşir’in de vazgeçilmezi. Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla 2 yılda toplam 24 gol, 20 asistlik müthiş bir performans gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.