Araplar Trabzonspor'un kapısını çalacak! Yıldız oyuncu için teklif yapacaklar

Araplar Trabzonspor'un kapısını çalacak! Yıldız oyuncu için teklif yapacaklar
Süper Lig'de devre arası transfer operasyouna başlayan Trabzonspor diğer yandan sıcak para kaynağı sağlayabilecek arayışlar da gerçekleştiriyor. Bu kaynaklardan biri Suudi Arabistan'dan sağlanabilir. Zira Arap ekibinde teklif hazırlığı başladı.

Kayserispor karşısında oynadığı kötü oyun ve aldığı 1-0'lık yenilgiyle taraftarları kahreden Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda planlamalarını yürütürken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istediği tüm isimlerin kadroya kazandırılması için gayret gösterilecek. Diğer yandan gidecekler konusunda da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir futbolcu için Araplardan teklif gelecek.

Abdullah Avcı kadro dışı bırakmıştı

Trabzonspor'da Arapların istediği futbolcu Flavio. Şu anda Al Taawoun'da kiralık oynayan sambacı, daha önce Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılmıştı. İlk olarak Giresunspor'a kiralanan orta saha oyuncusunun bir sonraki adresi ise Suudi Arabistan olmuştu. Ancak yaşanan sakatlık sebebiyle uzun bir süre formasından uzak kaldı.

Yeniden kiraladılar

Suudi temsilcisi hem karakter hem de oynadığı süre boyunca performansından memnun kaldığı Flavio'yu yeniden kiraladı ve 200 bin euro ücret ödedi. Her ne kadar KAP'a yansımasa da taraflar deneyimli futbolcunun bonservisi alınması konusunda sözlü anlaşma gerçekleştirdi. Şimdi o tarih geldi.

Vazgeçilmez hale geldi

Geçen senenin rövanşını alır derecesine formasına sıkı sıkı sarılan Flavio, bu sezon 16 karşılaşmada yer aldı ve 1431 dakika sahada kaldı. 5'inci haftadaki Al Wehda mücadelesinde fileleri sarsarken Geçen cuamrtei ise Al-Shabab karşılaşmasında Pedro'nun gollerinden birinde asisti yapan isimdi. Performansıyla adından söz ettiren 27 yaşındaki futbolcu için kulübü de bonservisini alabilme konusunda pazarlık masasına oturacak.

Trabzonspor'dan yana tavır takındı

Suudi Arabistan'a ikinci kez gitmeden önce Trabzonspor'un maddi çıkarlarını gözeten Flavio, sezon ortası için de aynı tutumun sergilenmesini istedi. Al Taawoun da oldukça memnun kaldığı yıldız ismi kontratı bitmeden renklerine bağlamak için kolları sıvayacak. Menajeri de ocak ayında Suudi Arabistan'a giderek görüşmelerde buluancak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.