Arda Güler Real Madrid imza töreni canlı izle

Arda Güler Real Madrid imza töreni canlı izle
Fenerbahçe ve milli takımın yıldız oyuncusu Arda Güler, bugün kendisini Real Madrid kulübüne bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. İmza törenini canlı izlemek isteyenler için yayın bilgileri haberimizde yer almaktadır.

2 sezondur yaptığı çıkışla adını Avrupa'daki birçok takımın transfer listesine yazdıran Arda Güler, uzun süren görüşmeler sonucunda Real Madrid'in yolunu tuttu. Barcelona'nın almak için İspanya'dan İstanbul'a kadar geldiği genç futbolcu Türk futbol tarihine geçen bir bonservisle başkent ekibine geçiş yaptı. Bugün ise imza töreni var.

Bonuslarla 30 milyon euro ve dahası!

Fenerbahçe'nin son imzaladığı sözleşme ile kontratındaki serbest kalma maddesi 17.5 milyon euro olan Arda Güler için Real Madrid bu ücretin de üstüne çıktı. 20 milyon euron bonservisin yanı sıra 10 milyon euro da bonus ödenecek. Bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay hakkı olacak.

52 maçta 9 gol 12 asist

Fenerbahçe alt yapısına Gençlerbirliği'nden gelen ve sonrasında adından söz ettirmeyi başaran Arda Güler, önce İsmail Kartal ardından da Jorge Jesus döneminde bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. Çıktığı 52 karşılaşmada 9 gol atıp 12 de asist yapan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu milli takımda da klasını konuşturdu.

Puskas Ödülü'ne aday oldu

Adı çok sayıda takımla anılan ve dünyanın birçok internet sitesinde kendisinden bahsedilen Arda Güler, son olarak Golden Boy'a aday gösterildi. Diğer yandan milli takım formasıyla Galler'e attığı gol ile de Puskas Ödülü için adı adaylar arasına yazıldı.

Arda Güler'in imza töreni canlı izle

Türk futbol tarihi adına önemli bir günde Real Madrid'e rekor bonservisle transfer olması nedeniyle imza töreni düzenlenecek Arda Güler için İspanyol ve Türk medyasından yoğun ilgi söz konusu. İmza töreni 12:30'da başlayacak. Ulusal medyadaki kanallardan yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.