"Arda Turan ile görüşmek istiyoruz"

"Arda Turan ile görüşmek istiyoruz"
Galatasaray’dan Barcelona’ya transfer olan milli basketbolcu İnci Güçlü’nün menajeri Ceren Ateş, transferin detaylarını Radyo Gol özel yayınında Burcu Eken’e anlattı.

İnci, Barcelona’ya transfer olarak güzel bir projenin parçası oluyor. Arkasından ve onunla birlikte gelecek olan herkese umut ışığı oldu. Bu demek değil ki isteyen herkes Barcelona’ya transfer olabilir fakat farklı bir vizyon katacaktır diye düşünüyorum. İnci’nin fiziğinden dolayı özel bir durumu var. Bundan sonra Barcelona’da başarılı olmak performansa dayalı. Önümüzde 3 aylık bir süreç var. Bunun için Arda Turan’ın da fizyoterapistliğini yapan Haşim Ay ve kondisyoner Ozan Şirikçi ile çalışmaya başladık. Bir takım basketbol antrenmanları da ekleyerek İnci oraya hazır bir şekilde gitmek istiyor. Bu sezon beklenen performansı verirse İnci, senelerce Barcelona’da oynayabilir. Şimdiden açık çek verdiler.

“LA DOLCE VİTA”
Barcelona, sadece basketboluyla ön planda olan kulüp değil. Barcelona bir spor kulübü, bir camia kulübü. İspanya 2. Ligi’nde mücadele ediyor olmaları bu sebeple bizim için çok önemli değil. Hem maddi hem manevi olarak İnci için en uygun takımın Barcelona olduğunu düşünüyorum. Barcelona kulübü, İnci’yi bu projenin en başındaki isim olarak düşünüyor. Bu sene şampiyon olup sonra Süper Lig şampiyonluğu için mücadele edecek takımda olması İnci’nin kariyeri içinde iyi olacaktır. Ayrıca İspanya 2. Ligi, ikinci ligler arasında kuvvetli olan bir lig. İnci için hayat öyle çokta kolay geçmeyecek. Elini, kolunu sallayarak basketbol oynayıp la Dolce Vita hayatı yaşamayacak. Ailesi ile konuştuğumuzda da bunun doğru bir karar olduğuna inandık. Genellikle oyuncularımın bir yurt dışı görmeleri gerektiğini düşünüyorum.

“VATAN HAİNLİĞİ OLARAK GÖRÜYORUM”
Bir oyuncuya baktığım zaman ‘gençse eğer’ bir 20 sene sonrasını hayal etmeye çalışırım. Ben İnci’de bunu hayal ettim. Oturup konuştuğumda gerek kendisi ile gerek ailesiyle hepimiz ortak hayaller kurduk. Geçtiğimiz 5 sene hiçbirimiz için kolay geçmedi. Biz kiralık olarak devre arası gitmek istedik, kulüp izin vermedi. Ben hep böyle bir günün geleceğine inandım. Elimizde 2.05’lik bir kız çocuğu varken, oyun zekâsı bu kadar iyiyken pes edeceksek ben bunu bu vatan hainliği olarak görüyorum. Elimizde böyle bir cevher varken bunu işleyemiyorsak bu işi bırakıp gidelim.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”
İnci’nin hayalleri içerisinde Avrupa’da Barcelona tecrübesinden sonra Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nde (WNBA) bir takımla o heyecanı yaşamak var. Ben menajeri olarak zaten son 2 sezondur tanıtımını yapıyorum. Galatasaray’da çok az dakika aldığı için artık Barcelona’da kendisini göstererek bu transferi gerçekleştirmesi daha kolay olacaktır. Chicago headcoach asistanı aynı zamanda İnci’nin Galatasaray’dan hocası Emre Vatansever. Bu bizim için büyük bir şans. Daha önce Nevriye Yılmaz’ı WNBA götürdüm, bunu yapmışlığımız var. O sebeple bu ortamın sağlanması için elimden geleni yapacağım.

“ARDA TURAN İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ”
İnci Güçlü Barcelona’ya transfer olduktan sonra Arda Turan ile görüşmedik fakat görüşmek istiyoruz. Sonuçta Barcelona yapısını bilen bir milli futbolcumuz. Bize söyleyeceği şeyler çok şey katacaktır diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.