AS Roma - Başakşehir UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Son gelişmeler

AS Roma - Başakşehir UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Son gelişmeler
Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam eden Medipol Başakşehir ilk maçında Roma'nın konuğu. İtalya'dan puan ya da puanlarla dönmek isteyen turuncu lacivertlilerin zor sınavını milyonlar ekran başında izlemek istiyor. AS Roma - Başakşehir UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Son gelişmeler haberimizde.

Okan Buruk yönetiminde çıktığı Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde başarısız olarak UEFA Avrıpa Ligi'ne katılan Başakşehir ilk maçına bu akşam çıkıyor. İtalya'nın başkenti Roma'da Serie A ekiplerinden Roma'nın konuğu olacak turuncu lacivertlilerin hedefi grup karşılaşmalarına moralli başlamak. Kritik mücadele öncesi son detayları sizler için derledik.

Roma Başakşehir UEFA maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'da Roma ile karşı karşıya gelecek.  Başkent Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Xavier Estrada Fernandez yönetecek. Müsabaka, beIN Sports 2'den yayınlanacak.

Avrupa'da 21. maç
Medipol Başakşehir, Roma mücadelesiyle Avrupa kupalarındaki 21. maçına çıkacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 20 karşılaşmada 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı.

Okan Buruk ilk peşinde
Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Okan Buruk, Roma mücadelesiyle Avrupa'daki 3. sınavını verecek. Turuncu-lacivertli takımın başında daha önce Olympiakos'a karşı çıktığı 2 maçta da yenilgi yaşayan Buruk, Roma karşısında ilk galibiyetini arayacak.

Skrtel forma giyemeyecek
Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel, Roma karşısında görev yapamayacak. Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile yapılan mücadelede sakatlanan Slovak oyuncu, İtalya deplasmanında forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertlilerde Gökhan İnler ve Kerim Frei da UEFA listesinde yer almadığı için Roma karşısında kadroda bulunamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.