Asistleri ile fark yaratan Attila Szalai sırrını açıkladı

Asistleri ile fark yaratan Attila Szalai sırrını açıkladı
Dün akşam Çaykur Rizespor'u yenerek Trabzonspor ile olan 12 puan farkını korumayı başaran Fenerbahçe'de gecenin adamı Attila Szalai'ydi. Macar stoper yaptığı iki asistle karşılaşmayı değiştiren isimlerden biri olurken sırrını da açıkladı. Hücum ve skora tabelayı değiştirmesi konusunda konuşan Szalai; ''Hocamızı bizden istediği şeylerdi bunlar. Genel olarak da iyi yaptık.'' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 15'inci haftasını evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u 4-0 yenerek kapatan ve maç fazlasıyla 27 puana yükselen Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanıyor. Trabzonspor ile olan farkın bu hafta korunmaya başarılması kadar Galatasaray ve Beşiktaş'ın da üzerine çıkılması diğer bir sevindirici noktaydı. Karşılaşmada yaptığı iki asistle ön plana çıkan ve son haftalarda neden oynaması gerektiğini adeta bağıra bağıra gösteren Szalai gecenin kahramanıydı. Karşılaşmayı 2 asistle tamamlayan Fenerbahçe'nin Macar stoper, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Gösterdikleri performanstan dolayı gurur duyabileceklerini vurgulayan Szalai, şu ifadeleri kullandı:

''Takım olarak iyi bir performans sergiledik. En önemlisi de takım olarak iyi performans ortaya koyabilmekti. Gösterdiğimiz performanstan dolayı gurur duyabiliriz. Defansif olarak da ofansif olarak da takım olarak iyi şeyler yaptık. Bunlar tabii ki bizim için önemliydi. İyi bir netice aldık. İyi bir takım ruhu, iyi bir mantalite ortaya koyduk. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.''


Hocamız istedi

Hücuma yaptığı katkılar ve yaptığı asistlerle ilgili de konuşan yıldız oyuncu, ''Teknik Direktörümüzün bizlerden istediği şey, özellikle stoperlerden istediği şey daha ofansif bir şekilde takıma katkı sağlayabilmekti. Yardım etmemizi istedi. Tabii ki de doğru anda bindirmeler gerçekleştirdik, ortalar denedik. Hocamızı bizden istediği şeylerdi bunlar. Genel olarak da iyi yaptık. Sadece benim tarafımda değil, Marcel’in tarafında da işler istediğimiz gibi ilerledi. Bu akşam yapmak istediklerimizi iyi gerçekleştirdik.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.