Atalanta PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

Atalanta PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Portekiz'de bu akşam kritik bir maç oynanacak. Bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Atalanta ile Fransa futbolunun son dönemdeki tek söz sahibi olmayı başarak PSG karşı karşıya geliyor. 12 Ağustos 2020 Çarşamba güünü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. Atalanta PSG Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer a

Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Portekiz'de bu akşam kritik bir maç oynanacak. Bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Atalanta ile Fransa futbolunun son dönemdeki tek söz sahibi olmayı başarak PSG karşı karşıya geliyor. Atalanta'da Pierluigi Gollini ve Josip Ilicic bu karşılaşmada forma giyemeyecek. PSG'de Angel Di Maria sarı kart cezalısı. Marco Verratti ve Layvin Kurzawa'nın ise sakatlıkları bulunuyor. Atalanta, son 16 turunda Valencia'yı geçerken, PSG ise Borussia Dortmund'u turnuvanın dışına itmişti. 12 Ağustos 2020 Çarşamba güünü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. Atalanta PSG Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Atalanta PSG maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Atalanta-PSG maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 1'i www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.


Atalanta PSG maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Atalanta PSG maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


Atalanta PSG maçı öncesi OPTA istatistikleri

Şampiyonlar Ligi/Şampiyon Kulüpler Kupası tarihinde ilk kez ağustos ayında grup sonrası eleme maçı oynanıyor. Daha önce herhangi bir sezonda oynanan son maç 13 Haziran 1956'daki Real Madrid-Reims karşılaşmasıydı.
Atalanta ile PSG, tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşılaşıyor. Atalanta daha önce Fransız temsilcilerine sadece bir kez rakip olurken; 2017/18 Avrupa Ligi gruplarında Lyon'u evinde 1-0 yendi, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle döndü.
Şampiyonlar Ligi tarihinde İtalyan takımlarına rakip olduğu hiçbir maçı kazanamayan PSG (4B 2M), bu altı karşılaşmada da kalesinde gol gördü.
Atalanta, Lazio'dan (1999/2000) bu yana Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı ilk sezon oynadığı ilk üç maçı kaybedip çeyrek finale yükselen ilk İtalyan temsilcisi oldu.
2015/16 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez çeyrek finale yükselen PSG, bu turnuvada yarı finali en son 1994/95'te görmüş ve Milan'a elenmişti.
PSG son beş ayda sadece iki resmi maç oynarken (Fransa Kupası ve Lig Kupası finalleri); Atalanta toplam 13 karşılaşmaya çıktı ve dokuz galibiyet aldı (3B 1M).
Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dört maçı kazanan Atalanta, Bayern Münih ile birlikte devam eden en uzun serinin sahibi. Bir önceki turda Valencia'ya iki maçta sekiz gol atan İtalyan ekibi, grupta çıktığı altı karşılaşmanın toplamında aynı sayıda gol sevinci yaşayabilmişti.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar arasında en fazla gol yiyen (16) ve kalesinde en yüksek gol beklentisi gören (16.7 xGA) takım Atalanta.
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 32 maçta da gol atan PSG, turnuvada devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Fransız ekibinin gol sevinci yaşayamadığı son karşılaşma, 2015/16 sezonu çeyrek finalinde Manchester City maçıydı.
Atalanta'nın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son yedi golün beşini kaydeden Josip Ilicic, aynı zamanda bu sezon turnuvada en fazla penaltı kazanan oyuncu durumunda (3).
Neymar, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında çıktığı son 16 maçta 12 gol attı. 2014/15'ten bu yana Brezilyalı yıldızdan daha yüksek sayıya ulaşan sadece üç isim var: Cristiano Ronaldo (33), Lionel Messi (16) ve Robert Lewandowski (14).



 

Wolverhampton Sevilla muhtemel 11'leri

Atalanta: Sportiello, Palomino, Tolói, Djimsiti, Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens, A. Gomez, Malinovskyi, Zapata

PSG: Navas, Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Herrera, Marquinhos, Gueye, Sarabia, Icardi, Neymar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.