Athanasios Androutsos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Athanasios Androutsos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor hakkında dış basında da çok sayıda iddia yer alıyor. Son olarak Yunan medyası, bordo mavililerin Athanasios Androutsos ile ilgilendiğini öne sürerek bu haberi manşete taşıdı. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Athanasios Androutsos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bruno Peres'in sakatlanması sonrasında yerine yapılması beklenen hamlesi için birçok isim medyada yer almaya devam ediliyor. Şampiyonlar Ligi play-offlarında mücadele edip gruplara kalmaya çalışacak bordo mavililer transfere de yoğun çaba harcıyor. Birçok oyuncu ve kulübüyle temas halinde olan Fırtına'nın gündemine yepyeni bir ismin daha geldiği öne sürüldü. Yunan basını, Karadeniz temsilcisinin Athanasios Androutsos ile ilgilendiğini öne sürerek bu haberi manşetten yayınladı. Taraftarlar da oyuncu hakkında araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmak amacında. Peki, Athanasios Androutsos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Athanasios Androutsos kimdir?

Athanasios Androutsos (d. 6 Mayıs 1997, Marousi) Yunanistan Milli Takımı oyuncusudur. 6 Mayıs 1997 tarihinde Yunanistan'ın Marousi kentinde doğmuştur. 25 yaşındadır. Futbola Olympiakos alt yapısında başlayıp burada profesyonel olmuştur. 2019-2020 sezonunda Atromitos'a kiralanmıştır. Burada geçirdiği bir yılın ardından kulübünde futbol oynamaya devam etmektedir. Gelecek sezon sözleşmesi sona ermektedir. Sağ bek mevkisinin yanı sıra orta sahada da forma giymektedir. Bu sezon çıktığı 27 maçta 2 asist yapıp 1540 dakika sahada kalmıştır. Ülkesinin formasını ise 10 kez terletmiştir. 1.82 metre boyundaki sağ bekin güncel piyasa değeri 1.5 milyon eurodur. Kariyerinde 3 Yunanistan ligi şampiyonluğu bulunmaktadır. Trabzonspor'da oynayan Bakasetas ve Siopis ile birlikte 8 maçta beraber oynamıştır.

 Athanasios Androutsos


Thanasis Androutsos

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.