Atiker Konyaspor - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Atiker Konyaspor - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Atiker Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı futbol severler tarafından merak ediliyor. Hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı araştırılan kritik mücadele hakkındaki detaylar haberimizde bulunmaktadır.

Ligde Karabükspor ile berabere kalıp 2 puan kaybetse de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Trabzonspor en başarılı olduğu turnuvalardan biri olan Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu ilk maçında Konyaspor deplasmanında avantaj arayacak. Rövanştaki maç için iyi bir skor elde etmek isteyen bordo mavililer eksik kadro ile Konya'ya gitti.

TRABZONSPOR’UN ATİKER KONYASPOR MUHTEMEL 11’İ ŞU ŞEKİLDE
Esteban- Kamil, Uğur, Durica, Mas- Kucka, Okay- Castillo, Sosa, Olcay- Rodallega

Konyaspor-Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
27 Aralık Çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma 18.30'da başlayacak. Karşılaşma A SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Birçok eksik var
Konya’ya birçok eksik ile giden Trabzonspor’da, lig maçlarında fazla süre alamayan oyuncuların forma giymesi bekleniyor. Devre arası tatiline moralli girmek isteyen teknik direktör Rıza Çalımbay ise oyuncularından galibiyet dışında başka bir sonucu düşünmelerini istemiyor. Rövanş mücadelesi 16 Ocak 2018 tarihinde oynanacak.

Bordo-Mavililer Konya’ya hazır
Fırtına, Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, taktik çalışması ile sona erdi. Trabzonspor kafilesi, idmanın ardından saat 14.30’da özel uçakla Konya’ya gitti. Bordo- Mavili taraftarlar, Konya Havalimanı’ndaki kafileyi çiçeklerle karşıladı. Kafilede, izinli olan Onur, Burak, Onazi, Bongonda ile rahatsızlıkları bulunan Batuhan Artarslan, Volkan Şen ve Dame N’Doye yer almadı.

Trabzonspor rakip arıyor!
Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Trabzonspor, milli arada olduğu gibi ocak ayında da Antalya’da kamp yapacak. Oyuncularını ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlamak isteyen Rıza Çalımbay burada en az 2 hazırlık maçı yapılmasını istedi. Bu istek üzerine Bordo-Mavili yönetim, rakip belirlemek için vakit kaybetmeden harekete geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.