AUDI CUP 2019 ne zaman başlayacak? Fenerbahçe-Bayern Münih maçı saat kaçta ve hangi kanalda

AUDI CUP 2019 ne zaman başlayacak? Fenerbahçe-Bayern Münih maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Dünyanın en prestijli turnuvalarından biri olan AUDI CUP'ta nefes kesen heyecan başlıyor. Turnuvada Fenerbahçe de yer alıyor. Peki AUDI CUP ne zaman başlayacak? Fenerbahçe-Bayern Münih maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Avrupa futbolunun en önemli temsilcilerinden üçü ile mücadele edecek olan Fenerbahçe AUDI CUP'ta şampiyonluk kovalıyor. Sarı lacivertliler turnuvanın ilk maçında ev sahibi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal'ın öğrencileri Alman devi karşısında galibiyetle sahadan ayrılıp finale yükselmek istiyor. AUDI CUP prestiji bakımından önemli bir turnuva ve takımların son durumlarını görebilmek adına da kritik konumda. Peki AUDI CUP ne zaman başlayacak ve maçlar saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

AUDI CUP'ta hangi takımlar var?
Almanya'da düzenlenecek olan turnuvaya ev sahibi Bayern Münih ve temsilcimiz Fenerbahçe'nin yanısıra Tottenham ile Real Madrid katılım gösterecek. Maçlarını kazanan ekipler finalde karşılaşacak.

AUDI CUP MAÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan Audi Cup maçları, Spor Smart kanalından canlı izlenebilecek. 30 Temmuz tarihinde 19.00'da Real Madrid-Tottenham, 21.30'da ise Bayern Münih-Fenerbahçe maçları izleyicilerle buluşacak. Üçüncülük ve final maçı ise 31 Temmuz tarihinde oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.