Avcılarspor'a Şeker başkan!

Avcılarspor'a Şeker başkan!
Avcılarspor'un önceki gün yapılan kongresinde Hasan Şeker, kulüp başkanlığına seçildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şeker, “Taraftar, sporcu ve yönetici olarak görev yaptığım, katkı sunmaya çalıştığım kulübümüzde, beni bu göreve getiren üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi

Avcılarspor'un önceki gün yapılan kongresinde Hasan Şeker, kulüp başkanlığına seçildi. Yeni görevinden ötürü oldukça mutlu olduğunu kaydeden Şeker, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şeker, “Taraftar, sporcu ve yönetici olarak görev yaptığım, katkı sunmaya çalıştığım kulübümüzde, beni bu göreve getiren üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılan kongrede tek liste ile seçime girdik. Geçtiğimiz dönemlerde kulübümüze başkanlık yapan Burak Çetincan Abimiz ve dostum Cenk Gökan benimle birlikte yöneticilik yapma nezaketini gösterip beni onurlandırdılar. Yine kulübümüze emeği geçen ve çeşitli dönemlerde yöneticilik yapmış olan arkadaşlarım Ayhan Koçoğlu, Cem Ergin, Ünal Güneri, Mücahit Coşkun, Deniz Kuzu, Yusuf Kıvanç Egeaka, Yener Şayir ve Ercan Erdil yeni yönetim kurulumuzda yer aldılar” diye konuştu.

Avcılarspor için emek vereceğiz
Avcılarspor için büyük bir emek vereceklerini kaydeden Şeker, “Avcılarımızı Türkiye’ye tanıtmada, komşularımızın Avcılar’a aidiyet duygusunu geliştirmede spor ve futbol çok önemli bir olanak. Evet futbol artık sadece futbol değil. Ama biz Avcılarlı dostlarımızdan ve komşularımızdan aldığımız ve alacağımız destekle Avcılar Sporumuzu çok daha iyi yerlere getirmek için emek harcayacağız.
Ana dalımız olan futbolda kulübümüze üst liglere taşımak hedefimiz yanında, alt yapımızı geliştirip ulusal lige ve hatta Avrupa liglerine futbolcu yetiştiren bir kulüp olmak istiyoruz. Bunun yanında yeni branşlara yatırım yapmak, sporcu yetiştirmek, Avcıları sporla bir kardeşlik kenti haline getirmek için kolları sıvıyoruz” dedi.

Atatürk'ün sözünü hatırlattı

Şeker açıklamasının son bölümünde şu ifadeleri kullandı; “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seveceğiz. Bu bakış açımızdan asla taviz vermeden çalışacağız. Çalışmalarımıza katkı sunan ve sunacak komşularımıza; arayarak ve sosyal medyadan yazarak başarılar dileyen tüm dostlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”

Avcılarspor'da ciddi emekleri var

Kardeşi Hasan Şeker'in kulüp başkanlığına seçilmesi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de hem kendisinin hem kardeşinin hem de yönetimde yer alan çok sayıda ismin Avcılarspor'da önemli emekleri ve geçmişleri olduğunu kaydetti. Şeker, “Sabahın ilk ışıklarıyla sokağa çıkıp, gece kararmadan ve bazen de karardıktan sonra evine dönebilen son kuşaklardandık biz. Karayolları, Gümüşpala, Ambarlı’da otururken sokakları arşınlardık sürekli. Çok şey bulurduk kendimize oyalayacak. Ama sanırım yaşıtım birçok insan gibi borsada değil arsada güzel olduğu zamanlardaki futbolu biraz daha fazla severdik. Kardeşim Hasan’la ve arkadaşlarımızla herhangi bir boş arsada kale direklerini tahtalarla yaptığımız sahalarda mahalle maçlarına çıkardık. Kireçle çizildiği için sürekli silinen saha çizgilerini deniz kıyısından topladığımız çakıl taşlarıyla yapmışlığımız vardır mesela. Hasan çok yetenekli bir futbolcuydu ve futbol oynamak çok yakışıyordu ona. Mahalle takımında başladığı futbolculuk macerası Yüce Spor ve Beşiktaş’ta devam etti. Bense kaleciydim. Aşağı yukarı benzer fiziğimle iyi bir kaleciydim. En azından ben öyle düşünüyordum. Üstelik benim yedeğim Beşiktaş genç takımına yedek kaleci olarak gitmişti. Ben de arkadaşları uyardım “Benim yedeklerim bile hangi takımlara gidiyor, beni de görün attık” diyerek. Görmediler. Zaten ben de pek çok gol kurtarsam da iyi görmüyordum. Her iki gözümdeki 7 derece miyop nedeniyle futbol hayatımda ısrar etmedim ve doktor olmaya karar verdim. İlk fırsatta da kalecilik hayallerimi bitirmeme neden olan o güzlüklerden kurtuldum. Hayat bizi bu günlere kadar getirdi” diye konuştu.

Önemli işler başaracaklar
Avcılarspor'un yeni yönetiminin önemli işler başaracağını da anlatan Ali Şeker, “Kardeşim Hasan Şeker oyuncu, taraftar ve yönetici olarak hizmet verdiği Avcılar Spor’da bugün yapılan genel kurul sonucunda kulüp başkanlığına seçildi. Tek listeyle gidilen kongrede geçmiş yıllarda Avcılar Spor’a başkanlık yaparak çok önemli hizmetlerde bulunan Burak Çetincan ve Cenk Gökan’ın yanında Ayhan Koçoğlu, Cem Ergin, Ünal Güneri, Mücahit Coşkun, Deniz Kuzu, Yusuf Kıvanç Egeaka, Yener Şayir ve Ercan Erdil yeraldı. Çok değerli yönetici arkadaşlarıyla Hasan’ın Avcılar Spor için çok önemli işler başaracağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.