Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak?

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak?
Milli takımımızın Letonya'yı 4-0 yenerek Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanması büyük bir sevinç yaşattı. Futbol severler de turnuvanın başlangıç tarihini merak ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman? İşte detaylar...

Galler, Hırvatistan, Ermenistan ve Letonya'nın bulunduğu grupta UEFA Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) bileti almaya hak kazanan milli takımımız, Almanya'da düzenlenecek olan turnuvada boy gösterecek. Ay yıldızlılar dün akşam kazandığı karşılaşmanın ardından milyonlarca gurbetçinin yaşadığı ülkede başarılı olabilmek adına mücadele verecek. Turnuvanın ne zaman başlayacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

4 golle şov yaptık

Grupta son olarak Hırvatistan'ı 1-0 yenerek Almanya bileti almasına sadece bir 90 dakika kalan Türkiye, uzun süredir yaşadığı şoklarla hatırladığı Letonya'yı Konya'da ağırladı. Millilerimiz uzun süre oyunu domine ederken bunu ilk olarak Yunus Akgün ile skora çevirdi. Leicester City'nin yıldızı nefis golle skoru 1-0'a getirdi. Cenk Tosun 83'te farkı 2'ye çıkardı. Oyuna sonradan giren Yusuf Sarı, attığı depar sonrası Kerem Aktürkoğlu'nu topla buluşturdu yıldız isim 3'üncü golün vuruşunu yaptı. Cenk 90+2'de yeniden sahneye çıktı ve karşılaşma 4-0 sona erdi.

EURO 2024 ne zaman başlayacak?

Millilerimizin aldığı bu sonucun ardından gözler turnuvanın başlayacağı tarihe çevrildi. Milyonların sabırsızlıkla beklediği organizasyonda ne zaman meşin yuvarlağın döneceği konusunda araştırmalar gerçekleştiriliyor. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı EURO 2024, 14 Haziran Cuma başlayacak ve 14 Temmuz Pazart sona erecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.