Avrupa'yı yine kendine hayran bıraktı... Huzurlarınızda Ferdi Kadıoğlu!

Avrupa'yı yine kendine hayran bıraktı... Huzurlarınızda Ferdi Kadıoğlu!
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup lideri olarak son 16 turuna kaldığı Spartak Trnava maçında sahaya damga vuran isimlerin başında Ferdi Kadıoğlu geliyordu. Milli futbolcu performansıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Uzun süredir adı transfer dedikoduları ile anılmasına rağmen Fenerbahçe'de kalan ve sarı lacivertli forma ile her geçen gün daha da iyi bir noktaya gelen Ferdi Kadıoğlu bu akşam da sahnedeydi. 24 yaşındaki oyuncu, takımının UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup lideri olarak son 16 takım arasına kalmayı başardığı Spartrak Trnava mücadelesinde de fark yarattı.

Yıldız futbolcu 36'ıncı dakikada perdeyi açan golü atarken karşılaşma boyunca gösterdiği özveri, oluşturduğu ataklar ve yaptığı deparlarla ön plandaydı. Ayrıca Bright Osay-Samuel'in çıkması sonrasında sol bekte başladığı mücadelede sağ beke de geçerek çok yönlü bir oyuncu olduğunu da yeniden gösterdi. Ayrıca kendisini izlemek için devrede olan kulüplerin de iştahını kabarttı. Son olarak Napoli'nin Ferdi'yi istediği konuşuluyordu.

Ayrıca milli oyuncunun bu haftanın kadrosuna seçilmesi bekleniyor.

Fotoğraf: Hakan Songur

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.