Aykut Kocaman ateşi yandı! Konyaspor'dan flaş açıklama

Aykut Kocaman ateşi yandı! Konyaspor'dan flaş açıklama
Konyaspor'da üçüncü Aykut Kocaman dönemi mi başlıyor! Tecrübeli teknik adamın yeşil beyazlı ekibe imza atması hakkında ilk resmi açıklama geldi.

Rıza Çalımbay ile başladığı yeni sezonda yol ayrımına giden ve yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarına start veren Konyaspor'da Asbaşkan Selçuk Aksoy A Spor’a açıklamalarda bulndu.

Ayrılık gerçekleşmeden bir görüşme yapmadıklarını kaydeden Aksoy, “Rıza Çalımbay gitmeden önce hiçbir hocayla görüşmemiz olmadı. Zaten etik olmazdı. Bazı hocalarla görüşmeler önümüzdeki günlerde başlayacak. Hedeflediğimiz şeylere ulaştırabilecek isimlerle görüşeceğiz.” dedi.

Alternatifler de var
Aykut Kocaman’ın Konya ve Konyaspor’la dinamiklerinin uyuştuğunu belirten Aksoy, “Şehrin dinamitleri, Aykut Kocaman’ın Konyaspor’da geçirmiş olduğu iyi dönem, bizi Aykut Kocaman ismine götürüyor. Henüz bir görüşme olmadı. Yarından sonra görüşmeler başlayacak. Yöneticiler olarak Aykut Kocaman gerçeğini göz ardı edemeyiz. Tabi daha olay çok taze. Bu işler alternatifli olarak devam ediyor. Bugüne kadar bir görüşme olmadı. İnşallah en yakın zamanda bir görüşme yapmayı ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konyaspor ile 163 maça çıkan Aykut Kocaman 1 Türkiye Kupası sevinci yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcı 70 galibiyet, 42 beraberlik ve 51 mağlubiyetlik performans yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.