Aziz Yıldırım Başkan

Aziz Yıldırım Başkan
Bugün sizlere futboldan bir futbol adamından bahsedeceğim aslına bakarsanız futboldan hiç anlamam uluslararası maçları izlerim hiç fanatik bir taraftar da değilim.

Malumunuz 2-3 Haziran günlerinde Fenerbahçe başkanlık seçimi var. 20 yıldır Fenerbahçe başkanlığını yürüten bence başarılı bir başkan olarak görevini yapan Aziz Yıldırım bir defa daha seçilmeli demokratik şekilde yapılacak başkanlık yarışında Aziz başkanın güçlü rakibi Ali Koç başkanlığa talip iki adayda çok iyi dedim. Benim görüşüm Fenerbahçe Başkanı son defa yine Aziz başkan olmalı. Elbettede ki Ali Koç'un da maddi olarak Fenerbahçe'ye katacağı çok şey var. Benim de bu yazıyı yazmamın sebebi bir kere televizyonda izlemişsinizdir. Bugüne kadar o kadar kulüp başkanı izledim televizyondan hiçbiri futboldan başka bir şey konuşmadı. Geçen gün bir televizyon kanalında Aziz Yıldırım, konuşmasında; “Biz kulüp olarak sadece futboldan ibaret olmadığımızı bütün halkımıza anlatmak istiyorum” dedi; ve bunun örneğini de atletizim üzerinden örnekleyerek şöyle dedi; “Avrupa Şampiyonluğu Yıldız Bayanlarda Avrupa Şampiyonu çıkaran Fenerbahçe Kulübü bundan sonra herşey sadece futboldan ibaret değildir tekrar başkan seçildiğimde hem futbol hemde amatör takımlarımıza önem vereceğim...”
2-3 Haziran 2018 tarihindeki Fenerbahçe Olağan Kongresi Aziz Yıldırım başkan için daha önemli hatırlarsınız 2011 yılında şike kumpas davasında FETÖ terör örgütünün kumpasıyla hapis yatan Aziz Yıldırım mahkemede aklandığını ama kulübünün altı yüz milyon avro zarara uğradığını yargıtay sonucunda lehimize gelişirse bir çok kurumdan hesap soracağını tv kanalında anlattı. İşte tam da bu bağlamda ben de Aziz başkanın bir defa daha başkan seçilmesinden yanayım, son kez başkan olup kulübünü düzlüğe çıkardıktan sonra bence görevi Ali Koç'a devretmeli ki olacağı da sanırım böyle olacak. Kolay değil 400 milyon avro borç bir kulüp için hakikaten çok taraftar kitlesi çok olan bir kulüp gelir var ama kumpas davasından büyük zarar gören Fenerbahçe Kulübü bu zararı kapatmak için Aziz Yıldırım'ın tekrar seçilmesinden yanayım. Şimdi bunları yazarken sanmayın ben Fenerbahçeli'yim ben Beşiktaş taraftarıyım fanatik değilim böyle güzide bir kulübümüzünde sıkıntı çekmesini istemem. Aziz Yıldırım, 20 yılda 4 kez Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı. 6 kez de 2'nci yaptı basketde Avrupa Şampiyonluğu atletizimde erkeklerde Avrupa Şampiyonluğu bayanlarda yıldızlarda Avrupa Şampiyonluğu daha da önemlisi benim için Aziz başkanın açıklaması bundan önce olduğu gibi bundan sonrada amatör kulüplerimize daha çok destek olacağını söylemesi her şey futbol değildir açıklaması bütün futbol kulüp başkanlarına ders olsun. Her şey futbol değildir elbettede ki futbolunuzu oynayın bir de gözünüzü amatör kulüplerine çevirin her alanda başarıya imza atın Fenerbahçe kongresinde yarışacak her iki adayada başarılar dilerim. Kazanan spor olsun, kazanan Türkiye olsun diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.