Bafetimbi Gomis Galatasaray'a geri mi dönüyor? Flaş iddia!

Bafetimbi Gomis Galatasaray'a geri mi dönüyor? Flaş iddia!
Galatasaray'da oynadığı tek sezonda gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis Al Ahli'ye transfer olmuştu. Suudi Arabistan'da top koşturan Fransız yıldızın sarı kırmızılılara döneceği iddia edildi.

Ocak ayı transfer dönemine çok az bir süre kala birçok futbolcu ve takımın adı birlikte anılıyor. Taraftarlar da gönül verdikleri kulübün kadrolarına kimin takviye yapılacağını merak ediliiyor. Daha öcne Galatasaray'da tarihi bir sezon geçirerek Türkiye'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını kazanıp krallık tacı takan Bafetimbi Gomis'in geri döneceği öne sürüldü.
 


Gelmeye hazır

"Gomis, Galatasaray'a aşık" diyen Ümit Karan, "Gomis, İstanbul'a aşık, Galatasaray'a aşık bir adım. Asya'da Şampiyonlar Ligi kazandı ve yılın futbolcusu seçildi. Galatasaray'a dönmek için her türlü fedekarlığı yapmaya hazır, bonservisini alır gelir ve maaşı da sorun etmez! Adam Galatasaray'da oynamak istiyor, parayla pulla işi yok, taraftarı çok seviyor! Galatasaray'da ekmek parasına oynayabilecek durumda. Bence, Ocak ayında da Galatasaray'a dönecek. Falcao ve Gomis yan yana da oynayabilir" dedi.


Tepki gösterdi

Ahmet Çakar ise Gomis'in Galatasaray'dan 350 bin euro için ayrıldığını ifade ederek, "Galatasaray'ın şu anda içerisinde bulunduğu ve harcadığı tüm paranın sorumlusu Gomis'tir. Gomis, Galatasaray'dan 350 bin euro para için ayrıldı ve Galatasaray'ı da 25 milyon euroluk harcamanın içerisine soktu. Gomis kalsaydı, Diagne'ye 13 milyon euro verilmeyecekti, Falcao'ya 10 milyon euro harcanmayacaktı, Andone alınmayacaktı. Gomis, Galatasaray'a kazık attı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.