Bafetimbi Gomis'in menajerinden Galatasaray'a mesaj: Kapımız açık

Bafetimbi Gomis'in menajerinden Galatasaray'a mesaj: Kapımız açık
Bu sezon gösterdiği performansla küme düşme mücadelesinin tam ortasında kendini bulan Galatasaray'da çözüm yolları aranırken transfer çalışmaları da sürüyor. Gol sıkıntısı çeken sarı kırmızılılara eski kralı Gomis'in menajerinden mesaj geldi: Kapımız açık.

Lider Trabzonspor'un çok gerisinde kalan ve küme düşme hattında bulunan Galatasaray'da taraftarın isyanı sürüyor. Sarı kırmızılılar son olarak 1-0 öne geçtiği ezeli rakibi karşısında 2-1 yenilerek sahadan ayrılmış ve tribünlerden bir kez daha istifa sesleri yükselmişti. Geride kalan haftalarda başarısız tablosunu unutturmak isteyen yönetim ve teknik heyet transfer çalışmalarına hız verdi. Bu arada eski gol kralo Gomis'in menajerinden de açıklama geldi. Patrick Mendy; ''Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak.'' dedi.




Taraftardan 'geri dön' çağrısı

Bu son dakika gelişmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Galatasaraylı taraftarlar Twitter'da '#BackToGalatasarayBafe' hashtagi başlattı ve golcü oyuncuya geri dönmesi için çağrıda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.