Bakan Osman Aşkın Bak, şampiyon olan boksör Samet Gümüş'ü tebrik etti

Bakan Osman Aşkın Bak, şampiyon olan boksör Samet Gümüş'ü tebrik etti
Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda 51 kiloda rakibini yenerek Avrupa Şampiyonası olan milli boksör Samet Gümüş için Bakan Osman Aşkın Bak tebrik mesajı yayımladı.

Sırbistan'da Avrupa Boks Şampiyonası müsabakasında erkekler kategorisi 51 kilo finalinde Macar rakibi Atila Bernarth'ın 4-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan milli boksör Samet Gümüş'e altın madalyanın sahibi oldu.

Ülkemizi 13 yıl aradan sonra ilk altın madalyayı kazandıran milli boksöre Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı X üzerinden tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak yaptığı paylaşımda; "Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda erkekler 51 kiloda altın madalya kazanan Samet Gümüş'ü kutluyorum. Erkeklerde 13 yıl aradan sonra ülkemize Avrupa şampiyonluğu getiren milli sporcumuza ve bu başarısında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Sona eren Avrupa Boks Şampiyonası'nı 3 altın ve 2 bronz madalyayla tamamlayan sporcularımızın da başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.