Barcelona Abdülkadir Ömür'e yürüyor! İşte o paylaşım

Barcelona Abdülkadir Ömür'e yürüyor! İşte o paylaşım
Trabzonspor'un Bursaspor'u 1-0 yendiği maçta attığı enfes golle sosyal medyayı sallayan Abdülkadir Ömür'e bir tebrik de Barcelona'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile kritik bir maça çıkan Trabzonspor, deplasmandan Abdülkadir Ömür'ün attığı golle 1-0 galip ayrılarak sezonu 3. sırada bitirmek için verdiği mücadelede önemli bir adım attı. Karşılaşmada Sosa'nın penaltı kaçırmasına rağmen 3 puanı alan bordo mavililer büyük sevinç yaşadı. Altyapıdan yetişen futbolcularıyla bu sezona damga vuran Karadeniz ekibinde Abdülkadir günün en çok konuşulan ismi oldu.
 


Barcelona'dan Abdülkadir Ömür paylaşımı

Abdülkadir Ömür'ün gol attığı dakika Trabzonspor resmi Twitter hesabından genç futbolcunun görseliyle birlikte gol mesajı paylaşıldı. Katalan ekibi bu paylaşımı alıntılayarak; "Eğer izleme şansınız olduysa Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ün Bursaspor'a attığı bu gol, Leo Messi'nin hangi golüne benziyor?" mesajını yazdı.

barcelona abdülkadir ömür

Bu paylaşımın ardından bordo mavililer Barcelona hesabına "50 milyon euro, Barca Abdülkadir'e yürüyor" gibi mesajlar yazmaya başladı. Barcelona daha önce de Abdülkadir ile ilgili paylaşımda bulunmuştu. Bu durum transfer söylentilerini de beraberinde getirdi.

didier zokora twitter
 


Didier Zokora: 'Türk Messi!'

Daha önce ülkemizde Trabzonspor ve Akhisarspor formaları giyen Didier Zokora da Abdülkadir Ömür'ü kutladı. Futbolu bırakan ve ekonomi sektöründe iş hayatına atılan Zokora onaylı Twitter hesabından; '"Türk Messi süper gol!" yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.