Barcelona Bayern Münih maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

Barcelona Bayern Münih maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselecek üçüncü takım belli oluyor. Paris Saint Germain ve RB Leipzig'in ardından bugün dev maçta karşılaşacak olan Barcelona ya da Bayern Münih adını son dört takım arasına yazdıracak. Türkiye'de de binlerce taraftarı bulunan iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. 14 Ağustos 2020 Cuma günü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. Barcelona Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD

Bir tarafta Lewndowski, Müller ve Thiago. Diğer yanda ise Messi, Suarez ve Griezmann. Futbola doyacağınız bir akşam daha sizleri bekliyor. Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselecek üçüncü takım belli oluyor. Paris Saint Germain ve RB Leipzig'in ardından bugün dev maçta karşılaşacak olan Barcelona ya da Bayern Münih adını son dört takım arasına yazdıracak. Türkiye'de de binlerce taraftarı bulunan iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. 14 Ağustos 2020 Cuma günü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. Barcelona Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

 

Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Barcelona - Bayern Münih maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 1'i www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.


Barcelona Bayern Münih maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Barcelona Bayern Münih maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.

 

Barcelona Bayern Münih maçı öncesi OPTA istatistikleri

Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla çeyrek finale kalan iki takım Barcelona ve Bayern Münih (18'er).
Barcelona, 2007/08'den bu yana oynanan tüm Şampiyonlar Ligi sezonlarında en az çeyrek final oynadı.
Barcelona ile Bayern Münih, 2014/15'ten bu yana Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez karşılaşıyor. Barça o sezonun yarı finalinde rakibini elerken; turnuva tarihinde en fazla yenilgiyi yine Bayern'den aldı (2G 1B 5M).
Barcelona, 2012/13'ten bu yana ilk kez üst üste iki Şampiyonlar Ligi sezonunda yarı finale kalmak istiyor.
Bu sezon oynadığı sekiz Şampiyonlar Ligi maçını da kazanan Bayern Münih, Barcelona'nın 2002/03'te kırdığı rekoru egale etmek için sahaya çıkıyor. Turnuvada üst üste dokuz galibiyet alan son takım yine Barcelona'ydı (Ekim 2014-Mayıs 2015 arası) ve o serinin son karşılaşmasında Bayern'i mağlup etmişti.
Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 31 maçın sadece ikisini kaybeden Barcelona (19G 10B), bu sezon henüz mağlubiyet almayan (5G 3B) üç takımdan biri konumunda (Bayern Münih ve Manchester City ile birlikte).
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı yedi maçta 13 gol atan Robert Lewandowski, 47 dakikada bir gol sevinci yaşıyor. Şampiyonlar Ligi/Şampiyon Kulüpler Kupası tarihinde en az 500 dakika forma giydiği sezonda en iyi dakika/gol oranına sahip isim Lewandowski.
Avrupa'nın beş büyük ligine verilen pandemi arasından sonra resmi maçlarda en fazla gol katkısı yapan iki oyuncu Robert Lewandowski (14 gol & 3 asist) ve Lionel Messi (7 gol & 9 asist).
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gole katkı sağlayan oyuncu Robert Lewandowski (13 gol & 4 asist). Polonyalı golcü, Hans-Dieter Flick göreve geldikten sonra çıktığı dört karşılaşmada 29 dakikada bir gol katkısı yapmayı başardı (8 gol & 4 asist).
Luis Suarez'in Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 16 golün tamamı Camp Nou'da gelirken; Uruguaylı oyuncu, şehir dışında kaydettiği son golü Eylül 2015'teki Roma deplasmanında buldu.


 

Barcelona Bayern Münih  muhtemel 11'leri

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, De Jong, Griezmann, Suarez, Messi

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Boateng, Alaba, Davies, Goretzka, Thiago, Müller, Perisic, Gnabry, Lewandowski

Barcelona'da Ousmane Dembele, Bayern Münih'te ise Benjamin Pavard, sakatlıkları nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecek.


Barcelona'da coronavirüs şoku!

Barcelona kulübü yaptığı açıklamada 9 kişiden oluşan hazırlık kampında bir oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Barcelona'da dokuz kişiden oluşan hazırlık kampında, bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Adı açıklanmayan futbolcunun, Şampiyonlar Ligi kadrosundaki hiçbir oyuncuyla temasa geçmediği bildirildi.

Barcelona'da gelecek sezon için hazırlık kampında bulunan futbolcuların Pedri, Francisco Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wague, Alena, Rafinha, Miranda ve Oriol Busquets olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.