Barcelona'da Lionel Messi dönemi sona eriyor! Kontratı uzatılmayacak

Barcelona'da Lionel Messi dönemi sona eriyor! Kontratı uzatılmayacak
Katalan temsilcisi Barcelona bu sezon flaş bir gündemle kamuoyunu meşgul edecek. La Liga'da Real Madrid'in gerisinde kalan kulüpte Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin kontratının uzatılmaması kararlaştırıldı.

Alt yapısından yetiştiği Barcelona'da yüzlerce gol atıp asist yapan ve kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırıp efsaneler arasına giren Lionel Messi için yolun sonu gözüktü. Gelecek sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tangocu ile yola devam edilmeyecek. Belki de son günlerini geçiren Messi için Manchester City de devrede.

İnglltere'ye gidebilir
'Takımı Messi yönetiyor' iddialarından rahatsız olan ve bu haberlerin kulüp tarafından sızdırıldığına inanan Arjantinli yıldızın takımdan ayrılacağı iddia edildi.. Messi'nin Bartemou Başkan olduğu sürece de yeni sözleşme yapmayacağı ifade edildi.  Barcelona son dönemdeki kayıpların ardından lider Real Madrid'in 4 puan gerisine düştü. Messi'nin adı Manchester City ile de anılıyor. Bakalım altyapıdan bu yana kulüp formasını terleten Arjantinli efsanenin yeni durağı İngiltere mi olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.