Barcelona - Real Madrid maçına doğru | Sakatlıklar, cezalılar, muhtemel kadrolar

Barcelona - Real Madrid maçına doğru | Sakatlıklar, cezalılar, muhtemel kadrolar
İspanya La Liga'da geçen hafta şampiyon olan Barcelona evinde ezeli rakibi Real Madrid'i konuk ediyor. Tüm dünya El Clasico keyfini yaşayabilmek adına gelişmeleri yakından takip ediyor. İki dünya devini karşı karşıya getirecek mücadelede Barcelona - Real Madrid maçı öncesi sakatlıklar, cezalılar, muhtemel kadrolar ve hangi kanal yayınlayacak sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Deportivo galibiyeti ile La Liga'da bir kez daha şampiyon olan Barcelona gözünü sezonu namağlup bitirme hedefine dikti. Bunun için de en önemli engellerden biri olan Real Madrid'i yenmek veya rakibiyle berabere kalmak zorunda. Başkent ekibi ise Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmanın morali ile Camp Nou'ya çıkacak. Messi ve Ronaldo'nun etrafında dev bir mücadeleye sahne olacak El Clasico için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri görüntüleyebilir ve okuyabilirsiniz. İddaa oranlarından yayın bilgilerine kadar her şey bu sayfada.

Valverde ile rüya gibi bir sezon geçiren Barcelona ile Avrupa'nın 1 numaralı kupasında son iki takım arasına adını yazdıran Real Madrid arasındaki mücadeleyi Alejandro Hernandez yönetecek. Mücadele saat 21.45'de başlayacak. Maç öncesi Barca 86 puanda bulunurken rakibi Los Galacticos'un ise 71 puanı var. Özellikle La Liga performansı hayal kırıklığı yaratan Madrid ekibinin hedefi bu maçtan galip ayrılarak bir nebze de olsa sezonu önemli bir galibiyetle bitirmek.
 

Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?


İki ezeli rakibin Katalanların evinde karşılaşacağı mücadele 6 Mayıs 2018 Pazar günü saat 21.45'te başlayacak. Türkiye'deki futbol severler mücadeleyin beIN Sports 2 aracılığı ile takip edebilecek.
 

En çok merak edilen konu: Real Madrid Barcelona'yı alkışlayacak mı?


Tarihlerinde yüzlerce kez karşı karşıya gelen Barcelona ile Real Madrid bu hafta sonu yine birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacaklar. Sezonu şampiyon bitirmeyi garantileyen Barcelona'nın sahaya çıkarken Real Madrid tarafından alkışlanıp alkışlanmayacağı merak ediliyor. Daha önce Teknik Direktör Zinedine Zidane bu konuya soğuk bakarcasına yaptığı açıklamada; "Bu kulübün kararı değil ancak benim kişisel görüşüm; Barcelona şampiyon olarak El Clasico'ya çıkarsa onları alkışlamayacağız. Barcelona da bizi Dünya Kulüpler Şampiyonu olduğumuz zaman alkışlamadı" demişti.

İspanyol yıldız stoper Sergio Ramos da bu açıklamayı onaylayan ifadeler kullanarak; "Patronumuz ne dediyse odur. Alkışlanmayacak derse alkışlamayacağız" açıklamasında bulunmuştu.
 

Barcelona - Real Madrid İddaa oranları

Dev maç için İddaa Risk Merkezi önemli bir karar alarak Barcelona'nın oranını 1.50 olarak belirledi. Real Madrid'in galibiyetine 3.75'lik oran verilirken beraberlik yazanlar ise yine aynı orandan ikramiyelerini alabilecek. Handikaplı sonuçta ise ev sahibine 2.20, tek farklı galibiyete 3,40 ve Real Madrid'e 1.90  olarak değer biçildi.

real madrid barcelona 0-3

Barcelona evindeki son puan kaybını Getafe karşısında yaşamış ve Getafe ile 0-0 berabere kalmıştı. Real Madrid ise son deplasman yenilgisini yine bir Katalan ekibi Espanyol'dan 1-0'lık sonuçla almıştı.
 

Sakatlar ve cezalılar - Barcelona

Ev sahibi ekipte sezon sonu kulüpten ayrılacağını açıklayan Iniesta'nın durumu şüpheli. Bir Barcelona efsanesi olan tecrübeli yıldız bu sezon 35 kez ilk 11'de forma giydi. Özellikle taraftarlar Iniesta'nın Real Madrid galibiyetiyle kendilerine veda etmesini çok arzuluyor. Cezalı yok.

ronaldo


Sakatlar ve cezalılar - Real Madrid

Real Madrid'de Daniel Carvajal forma giyemeyecek. Ayrıca Fransız futbolcu Raphael Varane da maç saatinde verilecek olan kararla sahaya çıkacak veya çıkmayacak. Cezalı yok.
 

Son 10 maçta Barca, toplamda Real üstün

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan son 10 maçta Katalanlar 5, Los Galactios 4 galibiyet alırken 1 maç da berabere bitti. Real Madrid ligdeli son deplasman galibiyetini geçen sene 23 Nisan'da 2-1'lik skorla almıştı. Rekabetin toplamında ise Real Madrid'in rakibine 213 maçta 88-82 üstünlüğü bulunuyor.

Muhtemel kadro - Barcelona: Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Suarez, Dembele

Muhtemel kadro - Real Madrid: Navas, Vazquez, Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Kovacic, Kroos, Ronaldo, Asensio, Benzema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.