Başakşehir Adana Demirspor'u ağırlıyor

Başakşehir Adana Demirspor'u ağırlıyor
Trendyol Süper Lig'de 19'uncu hafta maçları devam ediyor. Başakşehir evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak. İki güçlü ekibin çekişmeli geçmesi beklenen mücadelesi binleri ekran başına kilitleyecek.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu tüm hızıyla sürüyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan zorlu müsabakaların biri de İstanbul'da oynanacak. Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçından 7 puan çıkaran ev sahibine karşı Mavi Şimşekler ise arka arkaya gelen fesihler sonrası yeni bir döneme başlıyor. Zorlu maçı ekranları başında izlemek isteyenler de televizyon karşısına kilitlenecek.

Başakşehir Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Süper Lig'de oynanacak olan Başakşehir Adana Demirspor maçı saat 16.00'da başlayacak. İki ekibin kritik müsabakası Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Başakşehir Adana Demirspor maçı öncesi istatistikler

  • Adana Demirspor'u konuk ettiği yedi resmi maçı da kazanan İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de rakibini ağırladığı iki karşılaşmadan da 2-1'lik skorlarla galip ayrıldı.
  • İstanbul Başakşehir'e rakip olduğu dört Süper Lig maçı da karşılıklı gollere sahne olan Adana Demirspor, bu karşılaşmalardaki tek galibiyetini Mart 2022'de 2-1'lik skorla iç sahada aldı (3M).
  • Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen (4G 1B) ve son üç karşılaşmayı kazanan İstanbul Başakşehir, tek sezonda daha uzun bir galibiyet serini en son Eylül-Kasım 2021 arasındaki süreçte yaşadı (5G).
  • Bu sezon İstanbulspor ile birlikte Süper Lig deplasmanlarında galibiyet alamayan iki takımdan biri olan ve sekiz maçının beşinden eşitlikle ayrılan Adana Demirspor (3M), şimdiden 2022/23'ün tamamında dış sahada aldığı beraberlik sayısını yakaladı.
  • Süper Lig'deki son beş maçında 10 puan toplayan İstanbul Başakşehir (3G 1B 1M), daha önceki 12 karşılaşmada aldığı puanı geride bıraktı (9; 2G 3B 7M).

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.