Başakşehir Antalyaspor canlı izle! Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan

Başakşehir Antalyaspor canlı izle! Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan
Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle yeniden sezona başlamıştı. Artık çıkışa geçmek ve eski performansını yakalamak isteyen turuncu lacivertlilerin tek hedefi galibiyet. Okan Buruk'un öğrencileri Antalyaspor karşısında alacakları 3 puanla birlikte kötü günleri unutturarak gerçek bir takım olduklarını göstermek istiyor. Kritik bir 90 dakikaya sahne olacak mücadelede taraftarlar da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek amacında. Başakşehir Antalyaspor maçı

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle yeniden sezona başlamıştı. Artık çıkışa geçmek ve eski performansını yakalamak isteyen turuncu lacivertlilerin tek hedefi galibiyet. Okan Buruk'un öğrencileri Antalyaspor karşısında alacakları 3 puanla birlikte kötü günleri unutturarak gerçek bir takım olduklarını göstermek istiyor. Kritik bir 90 dakikaya sahne olacak mücadelede taraftarlar da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek amacında. Başakşehir Antalyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan alternatifleri haberimizde bulunuyor.


 

Başakşehir Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Başakşehir Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Antalyaspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanan Başakşehir, bu karşılaşmaların altısında kalesini gole kapattı.
Süper Lig'e döndüğü 2015/16 sezonundan bu yana Antalyaspor'un en fazla mağlubiyet aldığı rakibi Başakşehir (1G 1B 8M).
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı iki iç saha maçını da kazanamayan Başakşehir (1B 1M), aynı sezonda daha uzun bir seriyi en son 2012/13'te yaşamıştı.
Deplasmanda oynadığı son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Antalyaspor (4G 5B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (0-1 vs Yeni Malatyaspor).
Çıktığı son iki iç saha karşılaşmasında fileleri havalandıramayan Başakşehir, Süper Lig tarihinde üç maçlık bir gol hasreti yaşamadı.
Süper Lig'in ilk beş haftasında hem en fazla faul yapan (89), hem de en fazla faule maruz kalan (78) takım Antalyaspor.
Başakşehir forması giyen Edin Visca, Antalyaspor'a karşı iç sahada çıktığı son üç Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 3 asist).
Süper Lig'in son üç sezonunda Başakşehir orta sahası İrfan Can Kahveci'den (6) daha fazla ceza sahası dışı golü atan tek oyuncu Jose Sosa (7).
Antalyaspor'un Süper Lig'de attığı son altı golün üçünde asisti yapan isim Amilton'du.
Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın Süper Lig kariyerinde en yüksek mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Başakşehir (%80; 4/5).


 

Başakşehir Antalyaspor muhtemel kadrolar

Başakşehir: Volkan, Epureanu, Skrtel, Mbombo, Deniz, Visca, İrfan, Mahmut, Crivelli, Ba

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Kudryashov, Mert Veysel, Orgill, Nuri, Bünyamin, Amilton, Podolski

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.