Başakşehir Antalyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Başakşehir Antalyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Dün İzmir'de sona eren cumartesi gününün ardından bugün de kritik mücadeleler oynanacak. Onlardan birinde Başakşehir ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Başakşehir Antalyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de eylül ayının başından bu yana bileği bükülmeyen Başakşehir evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. Son olarak Galatasaray'ı deplasmanda yenen turuncu lacivertliler bir hedefi daha aşarak zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Akdeniz temsilcisind eise hedef zor günleri geride bırakacak bir skorla İstanbul'dan ayrılmak. Başakşehir Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Başakşehir Antalyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Başakşehir Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

 

Başakşehir Antalyaspor beIN Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Antalyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Başakşehir Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

  1. Başakşehir, Antalyaspor ile Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın altısını (1B) ve son beş karşılaşmanın tamamını kazandı.
  2. Başakşehir deplasmanında çıktığı son iki Süper Lig maçını dörder gol yiyerek kaybeden Antalyaspor, Ağustos 2015'ten bu yana rakibini dış sahada mağlup edemiyor.
  3. Süper Lig'de 10 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir (6G 4B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
  4. Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Antalyaspor, Ekim 2017'den bu yana üst üste üç dış saha yenilgisi almıyor.
  5. 2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla tek farklı galibiyet alan takım olan Başakşehir (5), sadece Rizespor karşısında daha farklı bir skor elde etti (5-0).
  6. Bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan ikinci takım olan Antalyaspor (294), buna rağmen her 33 topla buluşmasından bir gol çıkarabiliyor (toplam 9 gol) ve bu alanda ligin en başarısız ikinci takımı.
  7. Süper Lig'in ilk 12 haftasında oynanan maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Antalyaspor (11).
  8. Seyircisi önünde çıktığı son Süper Lig maçında iki gol atan Başakşehir forveti Enzo Crivelli, sezonun ilk beş iç saha karşılaşmasında aynı sayıda gol sevinci yaşamıştı.
  9. Okan Buruk teknik direktörlük kariyerinde Antalyaspor ile karşılaştığı beş maçta rakibine mağlup olmadı, ancak son üç karşılaşma berabere bitti (2G 3B).
  10. Stjepan Tomas, Antalyaspor'un başında çıktığı ilk Süper Lig maçından beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlı takımda görev yaptığı ilk iki lig maçında yenilgi almayan son teknik direktör Yusuf Şimşek (Ağustos 2015).

Başakşehir Antalyaspor muhtemel kadrolar

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mehmet, Azubuike, Visca, İrfan Can, Gulbrandsen, Crivelli

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Celustka, Bahadır, Tarık, Charles, Amilton, Ufuk, Serdar, Mukairu, Aatıf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.