Başakşehir Aytemiz Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle

Başakşehir Aytemiz Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle
Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Avrupa kupalarına katılma yolunda iddiasını devam ettirmek isteyen Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Turuncu lacivertliler kazanarak Trabzonspor ile puanlarını eşitlemeyi hedefliyor. Akdeniz temsilcisi de 3 puanla evine dönmek amacında. Başakşehir Aytemiz Alanyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe'ye yenildikten sonra hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Başakşehir, koronavirüs sebebiyle verilen 3 aylık aranın ardından sahasında Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. İstanbul temsilcisi dün Trabzonspor'un kazanması ve Galatasaray ile Sivasspor'un da pusuda olması sebebiyle kazanmak istiyor. Okan Buruk'un öğrencileri taraftarlarını mutlu etmek amacında. Diğer yanda ise Antalya ekibi evine puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Başakşehir Aytemiz Alanyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 


Başakşehir Aytemiz Alanyaspor FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 18:30'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

başakşehir
 


Başakşehir Aytemiz Alanyaspor FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

vBaşakşehir, Alanyaspor'u konuk ettiği üç Süper Lig maçını da kaybetmedi (2G 1B) ve bu üç karşılaşmada da rakip fileleri havalandırdı (toplam beş gol).
Başakşehir ile oynadığı ilk üç Süper Lig maçını kaybeden Alanyaspor, daha sonraki dört karşılaşmada rakibine mağlup olmadı (1G 3B). İki takım arasında oynanan son üç Süper Lig maçı berabere bitti.
Evinde oynadığı son 12 Süper Lig maçını kaybetmeyen Başakşehir (9G 3B), son beş karşılaşmada rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve bu süreçte toplam 16 gol attı.
Süper Lig'de oynadığı son altı maçın sadece birini kazanabilen Alanyaspor (2B 3M), tek galibiyetini son karşılaşmada Gaziantep FK'yı yenerek aldı.
Deplasmanda oynadığı son 11 Süper Lig maçında da gol yiyen ve ligde devam eden en uzun serinin sahibi olan Alanyaspor, kulüp tarihinde sadece bir kez daha uzun bir seri yaşadı (Mart-Aralık 2018 arasında 12 maç).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kontratak golü bulan takım Başakşehir (7). Alanyaspor ise ligde şu ana kadar bu şekilde rakip fileleri havalandıramayan tek ekip konumunda.
Bu sezon Süper Lig'de yaptığı gol katkısıyla takımına en fazla puan kazandıran iki oyuncu Edin Visca (19 gol katkısıyla 17 puan) ve Papiss Cisse (17 gol katkısıyla 17 puan).
Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla gole katkı sağlayan oyuncu Demba Ba (6 gol & 4 asist).
Alanyaspor forması giyen Junior Fernandes'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Başakşehir (6 maçta 5 gol).
2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla gole doğrudan katkı sağlayan stoper olan Steven Caulker (1 gol & 5 asist), bu sezon ilk golünü son karşılaşmada Gaziantep FK filelerine gönderdi.

Aytemiz Alanyaspor fk


Başakşehir - Aytemiz Alanyaspor FK muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Aleksic, Elia, Visca, Crivelli

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Onur Bulut, Tzavellas, Caulker, N’Sakala, Ceyhun, Siopis, Efecan, Bakasetas, Junior Fernandes, Cisse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.