Başakşehir Göztepe canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle

Başakşehir Göztepe canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'in son ve yeni şampiyonu İstanbul Başakşehir FK, kötü başladığı sezonda ilk galibiyeti için Göztepe'yi ağırlıyor. Turuncu lacivertliler rakibini yenerek hem 3 puanla tanışmak hem ilerleyen haftalara umutla bakmak hem de iddiasını korumak amacında. İzmir temsilcisi ise son şampiyonu mağlup ederek evine galibiyetle dönmek ve üst sıralara yükselmek istiyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izleneceği de merak konusu. Başakşehir Gözte

3 Ekim Cumartesi Başakşehir Göztepe maçı canlı izle haberi ile karşınızdayız. Süper Lig'in son ve yeni şampiyonu İstanbul Başakşehir FK, kötü başladığı sezonda ilk galibiyeti için Göztepe'yi ağırlıyor. Turuncu lacivertliler rakibini yenerek hem 3 puanla tanışmak hem ilerleyen haftalara umutla bakmak hem de iddiasını korumak amacında. İzmir temsilcisi ise son şampiyonu mağlup ederek evine galibiyetle dönmek ve üst sıralara yükselmek istiyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izleneceği de merak konusu. Başakşehir Göztepe canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.


 

Başakşehir Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


 


Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Göztepe ile oynadığı altı Süper Lig maçının beşini kazanan Başakşehir (1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Nisan 2019'da 0-2).
Göztepe'nin 2017/18 Süper Lig sezonundan bu yana en fazla yenildiği üç takımdan biri Başakşehir (5; Galatasaray ve Kasımpaşa ile birlikte).
Süper Lig tarihinde ilk kez bir önceki sezonu şampiyon olarak tamamlayan takım ertesi sezona ilk üç maçını kaybederek başladı.
Süper Lig'de oynadığı son dört maçta 8 puan toplayan Göztepe (2G 2B), daha öncesindeki 12 maçlık süreçten sadece 6 puan çıkarabilmişti (1G 3B 8M).
Geçen sezonla birlikte Süper Lig'de üst üste dört maçtır sahadan puansız ayrılan Başakşehir'in kulüp tarihinde daha uzun sadece bir yenilgi serisi var (2010/11 sezonunda beş maç).
Bu sezon Süper Lig'de gol atamayan iki takımdan biri olan Başakşehir (Gençlerbirliği ile birlikte), ligin en golcü takımı Göztepe (8) ile karşılaşıyor.
Başakşehir stoperi Alexandru Epureanu'nun Süper Lig kariyerinde en fazla gol katkısı yaptığı maçlarda rakibi Göztepe'ydi (2 gol & 1 asist).
Demba Ba, Başakşehir'in Göztepe'yi 3-0 mağlup ettiği son Süper Lig maçında takımının attığı gollerin tamamına doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
Ekim 2017'den bu yana ilk kez üst üste üç Süper Lig maçında gole katkı yapan Soner Aydoğdu (1 gol & 2 asist), Başakşehir deplasmanında çıktığı son karşılaşmada gol sevinci yaşamıştı.
Göztepe'ye rakip olduğu son üç Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Okan Buruk, daha önceki üç karşılaşmada galip gelememişti (1B 2M).




Yeni Malatyaspor - Antalyaspor muhtemel kadrolar

Yeni Malatyaspor: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Hasan Ali, Mehmet Topal, Aleksic, Mete Kaan Demir, Crivelli, Demba Ba

Alanyaspor: İrfan, Atınç, Berkan, Alpaslan, Murat, Soner, Yalçın Kayan, Mossoro, Tripic, Halil, Ideye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.