Başakşehir Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Başakşehir Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Medipol Başakşehir evinde Göztepe'yi konuk ediyor. İki güçlü ekibin karşılaşması futbol severler tarafından merakla bekleniyor. Başakşehir Göztepe maçı canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı yayın izleme seçenekleri haberimizde.

Son haftaların iki formda takımı İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Medipol Başakşehir ve Göztepe, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'da kozlarını paylaşacak. Zorlu 90 dakikayı tribünde ve televizyon başında izlemek isteyen futbol severler de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Son beş maçta yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir ile Göztepe'nin kritik karşılaşması canlı izle seçenekleri ile haberimizde. Başakşehir Göztepe maçı canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı yayın izleme seçenekleri bu sayfda.

 

Başakşehir Göztepe beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Göztepe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

robinho
 


Başakşehir üstün

Saat 17:30'da karşı karşıya gelecek olan İstanbul Başakşehir FK ile Göztepe bugüne kadar 12 kez mücadele verdi. İki ekip arasında oynanan maçlarda istanbul ekibi 7 kez galip gelirken İzmir temsilcisi ise 4 galibiyet aldı. 1 maç berabere bitti. Turuncu lacivertliler ev sahibi olarak oynadığı mücadelelerde de rakibi karşısında 4-2 önde.

göztepe


Şampiyonluktan etmişti

Başakşehir ve Göztepe arasındaki son 5 maçta da turuncu lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanan İstanbul ekibine karşı sarı kırmızılıların aldığı tek galibiyet geçen sezon oldu. 2-0'lık galibiyet, deplasmanda elde ettiği bu skorla rakibini şampiyonluktan etmişti.


Kötü başladı ama...

Geçen sezon verdiği şampiyonluk mücadelesinin radından Yeni Malatyaspor'a 3-0, Fenerbahçe'ye de 2-1 yenilen İstanbul Başakşehir FK için soru işaretleri başlarken bir anda başlayan yükseliş 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlikle süslendi. Gençlerbirliği'ni 2-1, Rizespor'u 5-0 ve Gaziantep FK'yı 2-1 yenen İstanbul ekibi, Sivasspor ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.


Mağlubiyetler sonrası 5 maçtır yenilmedi

Rakibi gibi iki galibiyetle sezona başlayan İzmir temsilcisi toparlanmayı başardı. İlk 4 haftada gol atamayan Göztepe ardından oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet aldı. Konyaspor'u 1-0 yenen sarı kırmızılılar, Kayserispor'a da 4 gol atarak sahadan 4-0'lık zaferle ayrıldı. 5 haftalık süreçte Gaziantep FK, Göztepe ve Denizlispor ile berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.